به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور که برای شرکت در همایش شهرداران و دهیاران مازندران به رامسر سفر کرده است، امروز همراه با عزاداران حضرت زهرا در اجتماع بزرگ فاطمیون این شهرستان حضور یافت.
وزیر کشور در حاشیه این عزادای، با تعزیت و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه کبری سلام الله علیها گفت: ۲۲بهمن به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) یوم الله است و در حقیقت روز انقلاب اسلامی و پیروزی مردم معتقد، مسلمان و انقلابی ایران است.
رحمانی فضلی افزود: ۲۲ بهمن نماد مقاومت، ایستادگی، اقتدار، عدالت و پیشرفت است.
وی افزود: حضور مردم در این روز می تواند یک پیام برای همه جهانیان داشته باشد و آن اتحاد، وحدت، مقاومت و ایستادگی مردم ایران برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و رویارویی با همه کسانی است که نسبت به ایران، انقلاب اسلامی، مردم ایران و اعتقاداتشان عناد و دشمنی دارند.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: یقینا مردم ایران با شرکت مقتدرانه، شکوهمند و حماسی، کام دشمنان انقلاب را تلخ و کام دوستداران و دلدادگان انقلاب و نظام را شیرین خواهند کرد.
نظر شما