۱۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸

رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور:

آماده واگذاری اختیارات به استان‌های واجد الشرایط هستیم

آماده واگذاری اختیارات به استان‌های واجد الشرایط هستیم

کرمان - رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: آماده واگذاری اختیارات به استان‌های دارای تراز مناسب هستیم و برای این منظور اسناد و مدارک مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قانع فر پیش از ظهر یکشنبه در همایش یکپارچگی نظام فنی و اجرایی در تالار برق کرمان گفت: نظام فنی و اجرایی یکپارچه از سال ۹۶ لازم الاجرا شد که مجموع اصول، قواعد و اسناد برنامه‌ها، برای پدیدآوری، پیدایش و اجرا و بهره برداری از پروژه‌ها است.

وی ادامه داد: کار فراوانی در زمینه بهره برداری از پروژه‌ها باید انجام و اسناد زیاد و مدل‌های مختلف قراردادی باید تنظیم شود.

قانع فر با اشاره به اینکه مردم ایران شایسته توسعه و رشد اقتصادی هستند، افزود: دولت باید زمینه لازم برای سرمایه گذاری مردم را فراهم کند.

رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر لزوم تعامل بخش خصوصی و دولتی بیان کرد: حجم زیاد کار باید با برنامه آموزشی و نظارت بر کیفیت انجام شود و این کار با مشارکت همگان امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم موضوع مشارکت را به صورت استانی عملیاتی کنیم، گفت: باید از طریق شاخص مند کردن و ساماندهی مسائل، شاخص‌های پروژه‌ها ارزیابی شود و در دسترس عموم قرار گیرد.

قانع فر با اشاره به اینکه مهمترین مبحث سرمایه اجتماعی است، گفت: اخلاق حرفه‌ای بی ربط با مبحث سرمایه اجتماعی نیست و دغدغه ما این است که بتوانیم این مساله را بیشتر از قبل ارتقا دهیم.

وی با توجه به قیمت‌های نامتناسب برای برخی پروژه‌ها افزود: دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و مشاوران هزینه، کیفیت و زمان پروژه‌ها را مدنظر قرار دهند.

رئیس امور نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه الگوهای نظارت و بازرسی متنوع است، گفت: پذیرای اصلاحات و نظرات هستیم تا بتوانیم کارها را به صورت سیستماتیک عملیاتی کنیم.

وی در خصوص افزایش اختیارات استانی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی بودجه برای گواهینامه تشخیص صلاحیت افزود: کار بسیار زیادی باید در این زمینه انجام شود.

قانع فر گفت: آماده واگذاری اختیارات به استان‌های دارای تراز مناسب هستیم و برای این منظور اسناد و مدارک مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: امیدواریم با کمک هم بتوانیم گام‌های مهمی برای توسعه کشور و استان کرمان برداریم.

کد مطلب 4557876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha