به گزارش خبرنگار مهر، دکتر صادق واعظ زاده صبح امروز در مراسم بازدید از پارک فناوری پردیس در جمع خبرنگاران افزود: پارک فناوری آوری پردیس با هدف روشن و حساب شده ای طراحی شده و به سمت اجرایی شدن و تحقق اهداف بلند مدت پیش می رود.
وی اظهار داشت: این پارک با هدف تولید و انتقال فناوری نوین راه اندازی شده و به تجاری شدن این فناوری در کشور و سطح جهان کمک می کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: با توجه به جایگاه خوبی که پارک پردیس در نظام اجرایی کشور دارد و با ارتباطات مناسبی که با دانشگاهها و مراکز علمی کشور ایجاد کرده تحقق اهداف آن دور از دسترس نیست.
واعظ زاده اضافه کرد: این پارک با توجه به جایگاه خود باید نقش پشتیبان برای تمامی موسسات علمی در زمینه تولید و کسب فناوری و تجاری سازی فناوری ایفا کند.
وی افزود: در توسعه این پارک و پارکهای دیگر باید از تمامی تجارب بین المللی و نظریه ها و مفاهیم استفاده شود، اما باید در این زمینه حرف خود را نیز بزنیم.
واعظ زاده ادامه داد: در زمینه تولید، کسب و انتقال فناوری، مفاهیم جوشیده از مباحث، مذاکرات و تفکرات ایرانی را باید مدنظر قرار داد. در همین راستا در توسعه پارک باید نظریه خود را تولید کنیم و در تولید این نظریه باید شرایط کشور، نیروی انسانی و فرهنگ متناسب را در نظر بگیریم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به حمایت و تشویق موسسات پارک فناوری پردیس اشاره کرد و گفت: باید کمک کنیم تا پارک فناوری پردیس جایگاه ملی خود را به عنوان حامی و پشتیبان اصلی مراکز علمی دیگر پیدا کند.

صادق واعظ زاده - معاون علمی و فناوری رئیس جمهور
وی ادامه داد: ممکن است احتیاج باشد که برای حمایت از این پارک مواردی در دولت، مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسد. از سوی دیگر نیز باید ارتباط های این پارک را با مراکز و ارگان های دیگر تقویت کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه موتور اصلی اقتصاد در سالهای اخیر علم و فناوری بوده است پارک های فناوری کشور مکانهایی هستند که علم و فناوری را به بازار رسانده و نقشی اساسی در اقتصاد کشور ایفا می کنند.
وی گفت : آسیا در سالهای اخیر پیشتاز تاسیس این پارک ها بوده و روشهای جدیدی را برای تولید، توسعه و تجاری سازی علم و فناوری انجام داده است. سرمایه گذاری سنگینی از طرف دولتها برای توسعه این مجموعه ها در حال انجام است.
واعظ زاده تاکید کرد: در کشور ما نیز دولت باید زیرساخت ها را فراهم کند تا بخش خصوصی از امکانات و سرمایه گذاری اولیه دولتی برای توسعه پارک ها استفاده کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: امیدواریم با تاسیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بتوانیم در افزایش بهره وری بودجه ها برای توسعه و گسترش علم و فناوری استفاده کنیم.


نظر شما