۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۰۲

رئیس دانشگاه خبر داد:

افزایش سطح مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه فردوسی در سال ۹۸

افزایش سطح مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه فردوسی در سال ۹۸

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: اولویت دانشگاه در سال جدید افزایش سطح مسئولیت پذیری اجتماعی است تا بتوانیم نیازهای کشور را رفع کنیم.

محمد کافی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فعالیت‌های دانشگاه فردوسی مشهد بر اساس برنامه راهبردی پیگیری می‌شود که توجه به توسعه مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه یکی از محورهای این برنامه راهبردی به شمار می‌رود.

وی افزود: دانشگاه‌ها باید بستری را فراهم کنند که بتوانند با ورود به جامعه و صنعت نیازهای کشور را شناسایی و برای رفع آنها برنامه ریزی کنند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: برنامه دیگر این دانشگاه در سال ۹۸ ارتقا جایگاه بین المللی است که با توجه به اینکه دانشگاه در برنامه ارتقا تراز بین المللی ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه وزارت علوم نیز حضور دارد، این موضوع در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 4570988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha