پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۴۶

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان خبر داد:

مصدومیت ناشی از چهارشنبه‌سوری در اصفهان نداشتیم/کاهش۴۵درصدی حوادث

مصدومیت ناشی از چهارشنبه‌سوری در اصفهان نداشتیم/کاهش۴۵درصدی حوادث

اصفهان- مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی اصفهان گفت: مصدومیت و جراحت ناشی از چهارشنبه سوری در شهر اصفهان نداشتیم و تمام حادثه دیدگان از اطراف اصفهان و دیگر شهرستان‌ها بودند.

غفور راستین در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شب گذشته ۳۴ مورد حادثه مرتبط با چهارشنبه سوری در اصفهان به وقوع پیوست که چهار مورد منجر به بستری شدن افراد در بیمارستان شد.

وی بیان داشت: ۳۰ مورد از حوادث چهارشنبه سوری شب گذشته در اصفهان به شکل سرپایی درمان شدند.

کاهش ۴۵ درصدی حوادث چهارشنبه سوری اصفهان نسبت به سال گذشته

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با اعلام اینکه تعداد حوادث چهارشنبه سوری در ۲۴ ساعت گذشته اصفهان به نسبت مدت مشابه در سال ۹۶، ۴۵ درصد کاهش داشته است، ادامه داد: هیچ مورد مصدومیت و جراحت ناشی از چهارشنبه سوری در شهرستان اصفهان نداشتیم که این نشان از تأثیر اطلاع رسانی به موقع مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مردم و اثر رسانه‌ها در انتشار اطلاع رسانی درست را می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه حادثه دیدگان چهارشنبه سوری از اطراف اصفهان و دیگر شهرستان‌های استان اصفهان بودند، ادامه داد: بیشترین حادثه دیدگان مصدومیت از چشم، دست و پا بودند که بیشترین میزان سوختگی در حادثه دیدگان که عمدتاً ناشی از آتش بود به ۹ درصد می‌رسید و استفاده از ترقه عامل دوم بوده است.

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان بیان داشت: سه نفر از حادثه دیدگان به دلیل سوختگی در بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم (ع) اصفهان بستری شدند که دو نفر از شهرستان کاشان و یک نفر از شهرستان فلاورجان هستند.

از اول اسفندماه ۵۷ مورد حادثه دیده مرتبط با چهارشنبه سوری در اصفهان داشتیم

وی بیان داشت: از اول اسفندماه تاکنون نیز ۵۷ مورد حادثه دیده مرتبط با چهارشنبه سوری داشتیم که به دلیل ساخت ترقه دچار حادثه شدند.

کد خبر 4572678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha