۱۶ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۴۰

در ارتباط با استقرار سپر موشکی در اروپا؛

آمریکا برای از بین بردن نگرانی های روسیه تلاش می کند

رئیس آژانس دفاع موشکی آمریکا امروز چهارشنبه تلاش کرد تا نگرانیهای روسیه نسبت به استقرار سیستم سپر موشکی آمریکا در اروپا را از بین ببرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سپهبد"تری اوبرینگ" در گفتگو با روزنامه فایننشال تایمز تصریح کرد:"اگر معیارما تلاش برای آن بود که به نوعی با  ICBM روسیه (موشک بالستیک بین قاره ای ) موازنه ایجاد کنیم؛ لهستان و یا چک را انتخاب نمی کردیم."

وی افزود:"ما استقرار این سیستمها را هر چه بیشتر به طرف غرب حرکت داده ایم تا بتوانیم زمان بیشتری داشته باشیم که عملیات رهگیری و هدف قرار دادن را انجام دهیم."

وی همچنین گفت : اگر این سپر در انگلیس مستقر شود؛ آنگاه این امر می تواند هشداری برای روسها باشد.

اوبرینگ خاطر نشان کرد:" اگر آنها ( روسها) نگران هستند که ما موشکهای بالستیک بین قاره ای آنها را هدف قرار دهیم؛ من فکر می کنم که این مسئله زمانی مشکل ساز خواهد بود که ما این سپر را در انگلیس مستقر کنیم، زیرا به عقیده من احتمالا از آنجا
می توانیم آنها را رهگیری کنیم."

ازسوی دیگر، واشنگتن اعلام کرده است که این سپر توانایی رهگیری تسلیحات پیشرفته روسیه را ندارد و تنها توانایی موشکهای کشورهای خاطی را هدف قرار می دهد .

آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد تاسیسات راداری را در جمهوری چک و پایگاه سپر موشکی را در لهستان به منظور مقابله با تهدیدات موشکی برخی کشورها ایجاد کند.

مسکو که به شدت با این طرح مخالفت کرده آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود می ‌داند.

کد خبر 458060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha