۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱:۱۵

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان:

برق ۲۵ روستای لرستان به دلیل رانش زمین قطع است

برق ۲۵ روستای لرستان به دلیل رانش زمین قطع است

خرم‌آباد- مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: برق ۲۵ روستای لرستان به دلیل رانش زمین قطع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون خودنیا شامگاه دوشنبه در ستاد مدیریت بحران لرستان با اشاره به اینکه هم اکنون ۸۶ روستای بدون برق در مناطق سیل زده استان داریم، اظهار داشت: برق ۲۵ روستا به دلیل رانش زمین قطع شده است.

وی با بیان اینکه در شهرستان‌های دورود و نورآباد رانش زمین داشته‌ایم و در حال حاضر رانش زمین به مشکل جدی تبدیل شده است، تصریح کرد: ۳ روستای بزرگ بخش شاهیوند تأمین برق شده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اینکه اتصال برق برخی روستاها نیاز به گذر از رودخانه خروشان دارد که کار سخت و زمان بری است، ادامه داد: در حال حاضر ۴۵ روستای چگنی برق ندارند که ۱۲ روستا مربوط به بخش ویسیان و مابقی مربوط به بخش شاهیوند است.

خودنیا با بیان اینکه امروز در معمولان ۹ کیلومتر شبکه اصلاح و یا احداث کردیم، در پران پرویز و ملاوی ۹۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم و فردا اگر دو عبور از رودخانه داشته باشیم برق رسانی حدفاصل بخش مرکزی پلدختر تمام می‌شود، تصریح کرد: مشکل اساسی عبور از رودخانه است؛ البته هیئت کوهنوردی هم ما را در این بخش همراهی می‌کنند.

کد مطلب 4585387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha