پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۸:۴۰

مدیرکل نوسازی استان قزوین:

سیستم گرمایشی مدارس قزوین استاندارد می‌شود

سیستم گرمایشی مدارس قزوین استاندارد می‌شود

قزوین- مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین گفت: سیستم گرمایشی ۱۶۴۱ کلاس درس در استان نیازمند استاندارد سازی است که ۱۲۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

عسگر علی جوانبخت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استاندارد سازی سیستم گرمایشی از دیگر اولویت‌های اداره نوسازی است و در یک کار مطالعاتی که از سال ۹۰ تا ۹۲ صورت گرفت مشخص شد از مجموع ۹۴۸۲ کلاس درس در تعداد ۷۰۸۲ کلاس سیستم گرمایشی استاندارد شده است.

وی اضافه کرد: از سال ۷۶ تاکنون تعداد ۸۲۶ مدرسه توسط خیرین ساخته شده که ۳۶۰۰ کلاس از نظر گرمایش استاندارد شده و در حال حاضر ۱۶۴۱ کلاس درس نیازمند استاندارد سازی سیستم گرمایشی است.

مدیرکل نوسازی استان قزوین یادآور شد: در اجرای استاندارد سازی سیستم گرمایشی، بخاری‌های گازی به سیستم شوفاژ یا حرارت مرکزی تبدیل شده و بخاری‌ها از مدارس حذف می‌شود تا ایمن سازی صورت گیرد.

۲۸۳ کلاس بخاری نفتی دارد

وی اضافه کرد: در حال حاضر سیستم گرمایشی در ۲۸۳ کلاس درسی بخاری نفتی است که امسال از مدارس برچیده خواهد شد که اجرای این طرح ۴ میلیارد تومان نیاز دارد که تلاش می‌کنیم این طرح در دو سال عملیاتی شود.

۱۲.۵ میلیارد تومان برای استاندارد سازی گرمایش کلاس‌ها نیاز است

جوانبخت اظهار داشت: برای استاندارد سازی ۱۶۴۱ کلاس درس به ۱۲ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که از منابع ملی تأمین خواهد شد.

مسئولان استانی به نوسازی مدارس کمک کنند

وی در ادامه گفت: در سال‌های گذشته مقرر شده بود مسئولان استان به میزان اعتباراتی که اداره نوسازی هزینه می‌کند از استان نیز کمک کنند که در این راستا توانستیم ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه کنیم و انتظار داشتیم همین میزان کمک استانی صورت گیرد اما فقط ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده که کافی نیست.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین اظهار داشت: اعتبارات استانی قزوین در نوسازی ۳۳ میلیارد تومان بود که ۳۰ درصد آن اختصاص یافته است.

ساخت مدرسه در طرح بازآفرینی شهری

وی از اجرای طرح بازآفرینی شهری خبر داد و گفت: طرح بازآفرینی شهری در کشور و استان قزوین در محلات قدیمی در حال اجراست تا امید زندگی تقویت شود لذا در مناطقی که قدیمی مدارسی را ایجاد خواهیم کرد که زیبا و مستحکم باشد و دانش آموزان با نشاط وارد آن شوند و تحصیل کنند.

جوانبخت اضافه کرد: در راستای این طرح ۱۰ مدرسه در منطقه راه آهن با ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، در میرعماد یک مدرسه ۱۲ کلاسه خضرا و شش کلاسه بلاغی در دستور کار است که در یک سال انجام می‌شود و در مجموع ۱۰ میلیارد تومان در طرح بازآفرینی هزینه خواهد شد.

کد خبر 4597735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha