پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۵۹

معاون فرماندار عسلویه:

جستجوی هوایی برای یافتن ملوانان لنج باری غرق شده آغاز شد

جستجوی هوایی برای یافتن ملوانان لنج باری غرق شده آغاز شد

بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان عسلویه با اشاره به غرق شدن یک لنج باری در خلیج فارس گفت: جستجوی هوایی برای یافتن ملوانان این شناور آغاز شد.

سید علیرضا سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک شناور باری که از بندر دبی عازم نخل تقی بود، در فاصله ۵۰ مایلی دریایی ساحل شهرستان عسلویه غرق شد که دو نفر از سرنشینان نجات یافتند و چهار نفر مفقود شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان عسلویه اضافه کرد: به دلیل شرایط جوی امکان حضور شناور ناجی وجود ندارد و تنها از طریق هوایی می‌توان کار جست‌وجو را انجام داد.

وی افزود: بدین منظور و با هماهنگی‌های انجام شده یک فروند بالگرد از سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی از صبح امروز کار جست‌وجوی مفقودین در محل حادثه را آغاز کرده است.

سجادی خاطرنشان کرد: از سپاه پاسداران نیز تقاضای کمک شده که یک فروند بالگرد سپاه نیز از ماهشهر حرکت کرده و به امداد رسانی و جست‌وجوی مفقودین کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این لنج بزرگ از دبی عازم نخل تقی بود و در نزدیکی سکوهای نفتی بر اثر طوفانی بودن دریا غرق شد.

کشتی ناجی غریق دو نفر از سرنشینان این شناور که اهل بندر نخل تقی بودند را نجات داده است و از دیگر ملوانان خبری نیست.

کد خبر 4599032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha