پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۵۶

/ هفته بیست و هشتم سری A باشگاه های ایتالیا /

لیوورنو مقابل اودینزه شکستی سنگین را تجربه کرد/ رضایی کارت زرد گرفت

لیوورنو مقابل اودینزه شکستی سنگین را تجربه کرد/ رضایی کارت زرد گرفت

هفته بیست و هشتم مسابقات فوتبال سری A باشگاه های ایتالیا با شکست سنگین لیوورنو برابر اودینزه پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال لیوورنو در هفته بیست و هشتم مسابقات فوتبال  سری A باشگاه های ایتالیا مقابل میزبان خود تیم اودینزه شکست سنگین 4 بر صفر را پذیرا شد.

در این دیدار آنتونیو ناتال در دقایق 35 و 69، جیان آساموآ در دقیقه 37 و بارتو در دقیقه 83 برای تیم فوتبال اودینزه گلزنی کردند تا این تیم 3 امتیاز با ارزش دیدار خانگی را بدست آورد.

رحمان رضایی در این مسابقه 90 دقیقه در ترکیب اصلی لیوورنو حضور داشت و در دقیقه 83 و پس از انجام خطای پنالتی روی بازیکن حریف از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد. ضمن اینکه سایت باشگاه لیوورنو رضایی را به عنوان زننده گل دوم تیم اودینزه معرفی کرده است (گل به خودی) اما سایر سایت های ورزشی از آساموآ به عنوان زننده این گل نامبرده اند.

* در دیگر دیدارهای شب گذشته مسابقات فوتبال سری A باشگاه های ایتالیا نتایج زیر بدست آمد:
میلان یک - آتلانتا صفر
آسکولی یک - اینتر 2
کالیاری صفر - کیه وو 2
کاتانیا یک - رجینا 4
فیورنتینا صفر - رم صفر
مسینا صفر - تورینو 3
پارما یک - سیه نا صفر
لاتزیو 3 - آمپولی یک

کد خبر 462514

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha