پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۰۶

فرماندار نهاوند:

راه‌اندازی صنایع کوچک در نهاوند در دستور کار است

راه‌اندازی صنایع کوچک در نهاوند در دستور کار است

نهاوند- فرماندار نهاوند گفت: راه‌اندازی صنایع کوچک در نهاوند در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراد ناصری عصر یکشنبه در اولین جلسه کارگروه فرش شهرستان نهاوند، گفت: صنعت فرش یک صنعت آمیخته باهنر است که زمینه اشتغال بسیاری از زنان سرپرست خانواده را فراهم کرده است.

وی با اشاره به کم‌هزینه بودن راه‌اندازی شغل‌های کوچک و زودبازده گفت: توسعه کارگاه‌های صنایع‌دستی در قالب کارگاه‌های تولیدی کوچک و زودبازده یکی از مهم‌ترین اهداف وزارت صمت است که خوشبختانه در شهرستان نهاوند نیز اقدامات خوبی انجام‌شده است.

فرماندار نهاوند در ادامه از برگزاری همایش فرش نهاوند طی ماه آینده خبر داد و گفت: این برنامه در راستای معرفی و ارائه فرش نهاوند در بازارهای جهانی برگزار خواهد شد.

در ادامه بیژن ترابیان رئیس اداره رئیس صمت نهاوند اظهار داشت: حدود۲میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان‌قیمت به بافندگان فرش دستی در نهاوند که حدود ۱۵۰ نفر بافنده هستند تعلق می‌گیرد.

وی افزود: برخی کارگاه‌های فرش‌بافی صنایع‌دستی را هم فعال کرده‌ایم تا جایی که برای توسعه مشاغل خانگی ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان‌قیمت در نظر گرفته‌شده است که ۱۵۰ نفر متقاضی ایجاد مشاغل خانگی به بانک‌ها عامل معرفی‌شده‌اند و به‌محض تأمین اعتبار، تسهیلات به متقاضیان که به بانک‌ها معرفی‌شده‌اند پرداخت می‌شود.

رئیس اداره رئیس صمت نهاوند، گفت: ایجاد بازار عرضه و فروش فرش دستباف در مرکز استان و کشور یکی از درخواست‌های بافندگان نهاوندی است زیرا ۳ برند فرش دستباف نهاوند در استان و کشور مطرح هست که به دنبال معرفی این برندها و برجسته سازی آن‌ها جهت صادرات و رونق تولید و ایجاد اشتغال هستیم.

کد خبر 4626851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha