پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۳

در آستانه عید فطر؛

بیش از یک هزار مسجد در شهر اصفهان تحت پوشش بیمه قرار گرفت

بیش از یک هزار مسجد در شهر اصفهان تحت پوشش بیمه قرار گرفت

اصفهان - شهرداری اصفهان در راستای ارتقای سطح ایمنی و افزایش مشارکت با نهادهای مردمی، اقدام به بیمه بیش از یک هزار مسجد سطح شهر اصفهان در آستانه عید سعید فطر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، در سال جاری، پیشنهاد قرار دادن یک هزار و سه مسجد شهر اصفهان تحت پوشش بیمه مطرح و در کمیسیون‌های فرهنگی و ورزشی و نیز اجتماعی شورای شهر اصفهان به تصویب رسید؛ بر این اساس هم اکنون این مساجد دارای بیمه حریق، انفجار و صاعقه هستند.

این نوع بیمه شامل ساختمان، تأسیسات و محتویات مساجد به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان برای هر مسجد است و بیمه نامه به مناسبت روز جهانی مساجد تحویل هیئت امنای مساجد شهر اصفهان خواهد شد.

همچنین با بازدیدهای دوره‌ای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، آموزش اعضای هیأت امنای مساجد و تجهیز مساجد به وسایل ایمنی انتظار می‌رود از وقوع حوادث پیشگیری شود.

گفتنی است بیمه مساجد سطح شهر اصفهان مربوط به مساجدی است که در اداره مشارکت‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان دارای پرونده هستند و همچنان امکان تشکیل پرونده برای مساجد دیگر نیز وجود دارد.

کد خبر 4632943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha