پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۴

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان البرز:

آستان قدس ۱۳ نمایندگی در استان البرز راه‌اندازی کرده است

آستان قدس ۱۳ نمایندگی در استان البرز راه‌اندازی کرده است

فردیس - سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان البرز گفت: آستان قدس ۱۳ نمایندگی در استان البرز راه‌اندازی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس قاضی خانی صبح سه‌شنبه در اولین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردیس که در دفتر امام‌جمعه این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه آستان قدس رضوی، اظهار کرد: دهه کرامت را در پیش داریم. در این دهه خادمان رضوی وارد شهرها می‌شوند تا مردم از نزدیک با آستان قدس رضوی زیارت داشته باشند.

وی در ادامه بابیان اینکه این اقدام به مدت هفت سال است که در استان البرز انجام می‌شود، تصریح کرد: این آستان ۱۳ نمایندگی در البرز راه‌اندازی کرده است.

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی بابیان اینکه خادمان در دهه کرامت حضور معنوی در جامعه خواهند داشت، گفت: امید داریم بتوانیم خروجی مطلوبی از این حضورداشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید برنامه سال گذشته دهه کرامت را تغییر دهیم، اضافه کرد: تجمع متمرکز بانوان شهرستان فردیس برنامه خوبی برای توسعه فرهنگ فاطمی است.

قاضی خانی بابیان اینکه شروع برنامه‌های دهه کرامت در شهرستان فردیس از دفتر امام‌جمعه خواهد بود، خاطرنشان کرد: در نظر داریم با همکاری بنیاد شهید، دیدار خادم یاران با خانواده‌های شهدا در برنامه‌های دهه کرامت شهرستان فردیس گنجانده شود.

وی با اشاره به اینکه شاخصه برنامه دهه کرامت ایجاد اشتغال برای جوانان است، گفت: در نظر داریم در این راستا از بودجه استان قدس رضوی استفاده کنیم. موقوفات در شهرستان فردیس به آستان قدس رضوی وجود ندارد از امام‌جمعه شهرستان فردیس خواستار ایجاد این کمیته هستیم.

کد خبر 4637723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha