پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۳

انگلیس: آمریکا را در اقدام نظامی علیه ایران همراهی نمی‎کنیم

انگلیس: آمریکا را در اقدام نظامی علیه ایران همراهی نمی‎کنیم

وزیر خارجه انگلیس می‎گوید کشورش موضع متفاوتی در قبال برجام دارد و تحت هیچ شرایطی با آمریکا درباره حمله علیه برنامه هسته‎ای ایران همگام نمی‎شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس در گفتگو با اسکای نیوز گفت پیش‌بینی نمی‌کند که کشورش در صورت اقدام نظامی آمریکا علیه برنامه هسته‎ای ایران، با واشنگتن همراهی کند.

وی در این باره گفت: نمی‎توانم هیچ‌گونه شرایطی را که بخشی از این طرح باشیم پیش‌بینی کنم چرا که نگاه ما به برجام و تحریم‌های اعمال‌شده متفاوت از آمریکا است.

هانت همچنین مدعی شد که لندن خواهان حفظ برجام است چرا که نمی‎خواهد ایران تسلیحات هسته‌ای داشته باشد.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: اما چنانچه ایران توافق را بشکند، ما هم از آن خارج خواهیم شد.

وزیر خارجه انگلیس همچنین مدعی شد که با نظر آمریکا مبنی بر اینکه گروه‌هایی نظیر حزب‌الله و حوثی‌های مورد حمایت ایران ریشه بی‌ثباتی در خاورمیانه هستند؛ موافق است.

هانت پیشتر نیز با انتشار پیامی توئیتری مدعی شده بود که انگلیس از همه ابزارهای دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه استفاده می‌کند.

گفتنی است روز گذشته، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عبور ذخایر اورانیوم ایران با غنای ۳.۶۴ درصد از سقف ۳۰۰ کیلوگرم را تأیید کرد و در پاسخ به گزارشات متعدد رسانه‌های بین الملل در بیانیه‌ای اعلام کرد «یوکیو آمانو» مدیرکل آژانس به شورای حکام اطلاع داده و تأیید کرده در تاریخ اول ژوئیه (روز دوشنبه) میزان ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران از سقف مجاز در توافق هسته‌ای فراتر رفته است.

کد خبر 4655588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کارشناس سیاسی IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
      1 0
      انگلیس صدرصد دروغ میگوید این دولت از حامیان سر سخت آمریکا است در صورت بروز جنگ اولین کشوری که به آمریکا میپیوندد انگلیس است.