۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۱۴

قائم مقام خانه صنعت:

تولید را نباید متوقف کرد

تولید را نباید متوقف کرد

ساری -قائم مقام خانه صنعت، معدن و تجارت کشور گفت: تولید نباید به هر بهانه‌ای متوقف و دچار خسارت شود و باید از آن حمایت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آرمان خالقی پیش ازظهر شنبه در مراسم تقدیر از واحدهای نمونه تولیدی استان مازندران با بیان اینکه تولیدکنندگان سرداران و فرمانده هان خط مقدم جنگ به شمار می‌روند گفت: فعالان اقتصادی در این جنگ قطعاً دچار آسیب می‌شوند و دولت به عنوان پشتیبان تولید باید حمایت‌های لازم را داشته باشد.

وی با اظهار اینکه با اسلحه خالی و نبود مهمات در هیچ نبردی نمی‌توان توفیق یافت افزود: دولت باید زمینه کسب و کار را در کشور فراهم کند و قوه قضائیه باید مشکلات اقتصادی را سریعاً بررسی کند و در این شرایط کنونی هرکسی باید سهم و نقش خود را بشناسد و به درستی انجام دهد.

قائم مقام خانه صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اگر قرار است با رویه سابق با مسائل امروزی برخورد کنیم به نتیجه نمی رسیم و باید تفکر خود را تغییر دهیم.

خالقی خواستار بازنگری در قانون حذف سود جاری و مرکب شد و گفت: ما در اصل ماجرا بحث داریم و این قانون نیازمند کارشناسی و بررسی دقیق است.

وی با تقدیر از دستگاه قضائی در حمایت از بخش تولید گفت: تولید نباید متوقف شود و اصل تولید نباید دچار خسارت شود اما در حال حاضر عملاً بنگاه فعال را متوقف می‌کنیم تا بتوانیم مطالبات را دریافت کنیم.

کد مطلب 4677179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha