پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۰

رایزن فرهنگی کشور هند در ایران:

اسلام دین صلح است

اسلام دین صلح است

ابهی کمار سینگ در دومین دور گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیزم تأکید کرد: اسلام دین صلح و به معنی عشق، همنوع‌دوستی و حسن نیت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابهی کمار سینگ، رایزن فرهنگی کشور هند در ایران در سخنرانی خود در دومین دور گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیزم که با موضوع صلح و عدالت در دیدگاه اسلام و هندوئیزم برگزار شد، گفت: اگر به جهان نگاه کنیم به یک وحدت دست می‌یابیم و همه اجزاء در جای خود قرار دارد.

وی افزود: بنده به اینکه اسلام دین صلح است، اعتقاد دارم. اسلام به معنی عشق، همنوع‌دوستی و حسن نیت است.

رایزن فرهنگی کشور هند در ایران اظهار کرد: صلح، عدالت و برابری با هم در یک مسیر حرکت می‌کنند و ایده صلح در هندوئیزم یک نظریه اساسی است.

وی در ادامه سخنانش، تأکید کرد: مسئله نابرابری انسان‌ها با ورود اسلام در هند اصلاح شد و پیروان هندوئیزم و اسلام هر دو در صلح زندگی کرده‌اند.

بنابر اعلام این خبر، دومین دور گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیزم امروز 4 شهریورماه با همکاری مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد. هیأت هفت نفره اساتید هندوئیزم در طول اقامت خود در جمهوری اسلامی ایران و در حاشیه برنامه اصلی از چندین مرکز علمی فرهنگی کشورمان بازدید و با تنی چند از اساتید کشورمان دیدار و گفت‌وگو خواهند داشت.

کد خبر 4702872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha