پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۴

تذکرات پلیس در آستانه ماه محرم؛

گل‌مالی کردن خودروها ممنوع است /حضور پلیس در کنار عزاداران

گل‌مالی کردن خودروها ممنوع است /حضور پلیس در کنار عزاداران

کرمانشاه_ معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه برخی ممنوعیت ها در مراسم عزاداری ماه محرم امسال را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدرضا آمویی با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) اظهار داشت: در این ماه شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در حوزه های مختلف و در عین حال افزایش رافت و گذشت در جامعه بوده ایم و این نشان می دهد اگر فرهنگ محرم و عاشورا را در طول سال برای خود پیاده کنیم تاثیرات مثبتی را شاهد خواهیم بود.

وی همچنین با قدردانی از هیئت های مذهبی در که در سال های اخیر همکاری بسیار خوبی با پلیس داشته اند، افزود: هدف همه ما اقامه عزای سرور و سالار شهیدان به شکلی شایسته و در خور شان و شخصیت آن امام معصوم (ع) است که راه آزادی و آزادگی را به همه انسان ها آموخت.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: به همین منظور و برای هرچه بهتر برگزار کردن مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان و برخورداری از اجر کافی لازم است برخی نکات در شب های عزاداری رعایت شود.

این مسئول یادآور شد: به منظور حفظ قداست فرهنگ عاشورا و عزاداری ماه محرم، برخی ممنوعیت ها توسط پلیس اعمال می شود که یکی از آن ها حضور بانوان زنجیر زن در هیات های مذهبی است، از این رو از خواهران محترم تقاضا می شود از این کار خودداری کنند.

وی همچنین با ممنوع اعلام کردن نصب داربست در معابر عمومی که باعث اخلال در تردد و رفت و امد شهروندان شود، افزود: این کار تعرض به حقوق دیگران است و موضوع عدم نصب به اطلاع مسئولان هیات ها رسیده است.

سرهنگ آمویی همچنین با ممنوع دانستن گل مالی کردن خودروها به بهانه عزادار بودن، افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی در صورت مشاهده چنین خودروهایی، آنها را توقیف می کند.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه نوشتن شعارهای سخیف روی خودروها، نصب تمثال و شمایل ائمه اطهار(ع) بر درب هیات و تداخل زن و مرد در مراسم عزاداری را از دیگر ممنوعیت های اعمال شده عنوان کرد.

این مسئول در عین حال به از هیئت های عزادار خواست تا رعایت حال همسایگان را هنگام برپایی مراسم عزاداری کرده و از پخش صدای مداحان در معابر عمومی در ساعات پایانی شب (عموما ساعت 23 به بعد) خودداری کنند.

سرهنگ آمویی همچنین از مسئولان هیئت ها خواست تا در ابتدا و انتهای هیات های خود از روشنایی استفاده کرده و در صورت برخورد با دسته جات دیگر همکاری لازم را باهم داشته باشند.

این مقام انتظامی، افزود: رعایت امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک وظیفه همگانی باید سرلوحه کار همه ما باشد و در همین راستا اگر افراد بدپوششی را در هیئت دیدیم به شکل محترمانه به آنها تذکر لازم را بدهیم.

وی همچنین از مدحان نیز خواست از اشعار خلاف واقع و سخیفی که ممکن است از شان ائمه اطهار و امام حسین (ع) بکاهد خودداری کنند.

سرهنگ آمویی در پایان و با بیان اینکه در ایام عزاداری ماه محرم پلیس در کنار عزاداران حضور مستمر دارد و در این ایام از ظرفیت پلیس افتخاری نیز استفاده می شود، از هیات های عزادار و عموم مردم خواست تا با ماموران همکاری لازم را داشته باشند.

کد خبر 4705694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha