پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

امام جمعه زاهدان:

مقاومت در برابر زورگویان و مستکبران درس بزرگ عاشورا است

مقاومت در برابر زورگویان و مستکبران درس بزرگ عاشورا است

زاهدان - امام جمعه زاهدان گفت: مقاومت در برابر مستکبران و زورگویان عالم یکی از بزرگترین درس های قیام عاشورا است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی محامی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زاهدان ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: تقوا موضوع بسیار مهمی است که باید همیشه خودمان و دیگران را به این امر مهم سفارش کنیم.

وی با اشاره به اینکه همه در محضر خداوند هستیم و زمام همه امور در دست خدا است، افزود: زندگی باتقوا زمانی حاصل می‌شود که انسان در برابر گناه، زندگی پاکیزه داشته باشد.

امام جمعه زاهدان ضمن تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع) افزود: گسترش فرهنگ عاشورا نیاز همیشگی جامعه اسلامی است و در واقع باید از کسانی که در این راه قدم برمی دارند تقدیر و تشکر کرد.

وی با بیان اینکه قیام عاشورا دارای پیام‌های بسیاری است، ادامه داد: قیام دشت کربلا آن قدر وسیع است که حتی در جامعه امروز نیز مصداق دارد آن‌چنان که در همه دوران‌ها انسان را به مقاومت در برابر زورگویی ظالمان دعوت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مسلمانان باید همواره از قیام امام حسین (ع) درس مقاومت و آزادگی بگیرند، ادامه داد: مقاومت و پرهیز از مصالحه با دشمن مهم‌ترین پیام عاشورا است که مسلمانان باید این پیام را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مقاومت در برابر دشمنان بزرگترین درس عاشورا است، گفت: حضرت سید الشهدا (ع) با قیامشان به تمام ملت‌ها و انسان‌های آزاده جهان درس مقاومت و آزادگی دادند.

وی تصریح کرد: امروز نیز با خروج آمریکایی‌ها از برجام دولت مردان ما باید در برابر زورگویی‌های سران استکبار ایستادگی کنند و پاسخی قاطع و صریح به اینگونه اقدامات پلید بدهند.

حجت الاسلام محامی در بخش دیگری از خطبه‌های امروز با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشور در زمینه‌های مختلف از جمله موضوعات هسته‌ای بیان داشت: این پیشرفت‌ها حاصل مقاومت مردم و همچنین جانفشانی شهدا، رزمندگان و آزادگان این کشور است.

وی با اشاره به اینکه درس دیگری که مسلمانان باید از نهضت عاشورا بگیرند دفاع از مظلومان و ایستادگی در برابر مستکبران است، افزود: امروزه تعدادی از مسلمانان در نقاط مختلف دنیا مورد ظلم واقع می‌شوند از همین رو باید همه مسلمانان با هم متحد شوند و در از مظلومان دفاع کنند.

امام جمعه زاهدان با تاکید بر اینکه با بیداری و هوشیاری باید نقشه دشمنان را خنثی کنیم، بیان داشت: نباید شیعه و سنی از هم جدا شوند زیرا این وحدت بین شیعه و سنی می‌تواند تمام نقشه‌های دشمن را خنثی کند.

کد خبر 4712688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha