پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۴۳

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی:

کمبودی در تأمین اقلام اساسی مورد نیاز ماه محرم و صفر وجود ندارد

کمبودی در تأمین اقلام اساسی مورد نیاز ماه محرم و صفر وجود ندارد

مشهد - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: کمبودی در تأمین اقلام اساسی مورد نیاز مردم و هیئت‌های مذهبی در ماه‌های محرم و صفر وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، در جلسه ستاد تنطیم بازار استان، اظهار کرد: در بازه زمانی یک ماهه حدود ۵۲ قلم کالا را رصد کردیم که از این تعداد کالا، ۲۰ قلم با کاهش قیمت همراه بوده است.

وی افزود: عمده این کالاها که با کاهش قیمت همراه بوده، شامل مصالح ساختمانی و گوشت می‌شود و علاوه بر این، ۱۶ قلم کالا با افزیش قیمت و ۱۶ قلم نیز بدون تغییر قیمت باقی مانده است.

رسولیان تصریح کرد: قیمت بیشتر کالاها به ویژه اقلام اساسی در استان از متوسط کشوری پایین‌تر است. در ماه‌های محرم و صفر، کالاهای اساسی مورد نیاز هیئت‌های مذهبی مانند شکر، برنج و گوشت، بدون هیچ مشکلی تأمین می‌شود و در این زمینه اتاق اصناف همکاری خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه قیمت مرغ در استان از متوسط کشوری هزار تومان ارزانتر است، بیان کرد: قیمت گوشت قرمز لاشه گوسفندی در استان هر کیلو ۸۵ هزار تومان بوده که این رقم در میانگین کشوری ۹۸ تومان است.

وی ادامه داد: قیمت هر کیلو گوسفند زنده در استان ۴۳ هزار تومان است؛ در صورتی که قیمت گوشت زنده در میانگین کشوری هر کیلو ۴۷ هزار تومان است.

رسولیان با بیان اینکه قیمت لوبیا و عدس در استان از میانگین کشوری کمتر است، گفت: قیمت هر بسته چای در استان ۶۵ هزار تومان بوده در صورتی که این مبلغ در میانگین کشوری ۶۶ هزار تومان است. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، افزایش نظارت بر بازار را در شرایط کنونی ضروری دانست و از مردم خواست هر گونه تخلف و گران‌فروشی را به سامانه ۱۲۴ اطلاع‌رسانی کنند.

کد خبر 4714618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha