پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۵۹

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان:

یک مطب غیرقانونی به دستور تعزیرات حکومتی همدان پلمب شد

یک مطب غیرقانونی به دستور تعزیرات حکومتی همدان پلمب شد

همدان - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از پلمب یک مطب غیرقانونی به دستور تعزیرات حکومتی استان همدان خبر داد.

علیرضا حسن پور در گفتگو با خبرنگار مهر از پلمب یک مطب غیرقانونی به دستور تعزیرات حکومتی استان همدان خبر داد و گفت: این واحد به صورت غیرقانونی نسبت به انجام حجامت، بادکش و ماساژ درمانی اقدام می کرد.

حسن پور گفت: طبق گزارش های مردمی و شکایات شهروندان فردی به صورت غیرقانونی نسبت به ویزیت بیماران و حجامت آنان اقدام می کرد که این اقدام دخالت در امر پزشکی و ایجاد موسسه پزشکی غیر مجاز تلقی می شد.

وی افزود: بر همین اساس با حضور رئیس شعبه ویژه تخلفات بهداشتی تعزیرات حکومتی و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، محل مورد نظر پلمب شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان اضافه کرد: پرونده ایجاد موسسه پزشکی غیر قانونی در تعزیرات حکومتی تشکیل و درحال پیگیری است.

حسن پور افزود: همچنین در خصوص دخالت در امر پزشکی پرونده جداگانه ای در دادسرای عمومی و انقلاب تشکیل و به موضوع رسیدگی می شود.

وی از مردم بابت ارسال گزارش و همکاری با تعزیرات حکومتی قدردانی کرد و گفت: مردم درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل و تلفن ۱۲۴ صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند.

کد خبر 4719808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha