پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۶

در جمع فرماندهان نظامی؛

وزیر خارجه کویت: نیروهای مسلح آماده مقابله با هر تحولی باشند

وزیر خارجه کویت: نیروهای مسلح آماده مقابله با هر تحولی باشند

وزیر خارجه کویت به همراه خالد الجارالله معاون خود با محمد الخضر رئیس ستاد کل ارتش این کشور و جمعی از فرماندهان نظامی این کشور دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، شیخ صباح الخالد الحمد الصباح وزیر خارجه کویت به همراه خالد الجارالله معاون خود با محمد الخضر رئیس ستاد کل ارتش این کشور و جمعی از فرماندهان نظامی این کشور دیدار کرد.

در این دیدار شیخ صباح الخالد مجددا حمله به تاسیسات نفتی عربستان در بقیق و خریص را محکوم و اعلام کرد: کویت همبستگی خود را با عربستان در برابر هر آنچه که امنیت و ثبات آنرا خدشه دارد کند، اعلام می کند.

وزیر خارجه کویت بر ضرورت نهایت هوشیاری و آمادگی برای مقابله با هر رخدادی که به ناامنی و بی ثباتی در این کشور و منطقه منجر شود، تاکید کرد و از فرماندهان و نیروهای مسلح کویت خواست که برای دفاع از کویت در برابر هر خطر احتمالی نهایت تلاش و بیداری خود را به کار بندند.

کد خبر 4721319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حی US ۱۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
      0 0
      بدبخت یادت رفته است صدام در نصف روز تمام کویت را اشغال کرد؟ تو را چه با این غلطها. برو از امیرتان بپرس چند دقیقه بعداز حمله صدام وارد عربستان شد؟
    • خسرو IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
      0 0
      مگه نظر کسی هم پخش میشه ؟