محمد نظافتی در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به برپایی نمایشگاه «شکسته نویسان معاصر ایران» در تهران اظهار داشت: این نمایشگاه به همت انجمن خوشنویسان ایران و همکاری معاونت فرهنگی هنری فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران برپا شده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه با نشست های تخصصی و سخنرانی های اساتید مطرح هنر خوشنویسی کشور همراه است، افزود: اساتیدی همچون غلامحسین امیرخانی، یدالله کابلی، محمدحسین عطارچیان، مجتبی ملک زاده و محمد حیدری سخنرانان ویژه برنامه های حاشیه ای نمایشگاه «شکسته نویسان معاصر ایران» هستند.
معاون فرهنگی اداره ارشاد کاشان با بیان اینکه این نمایشگاه از روز جمعه آغاز بکار کرده است، ابراز داشت: بازدید از نمایشگاه «شکسته نویسان معاصر ایران» برای عموم تا ۱۲ مهرماه آزاد است و علاقه مندان می توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
وی از حضور هنرمند خوشنویس کاشانی در این نمایشگاه خبر داد و گفت: استاد احمد خوش حساب، رئیس انجمن خوشنویسان کاشان نیز در نمایشگاه «شکسته نویسان معاصر ایران» با دو اثر فاخر خود حضور دارد و نام و آوازه هنر کاشانی ها را به رخ بازدیدکنندگان این نمایشگاه می کشاند.
نظر شما