پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۴

دبیر قرارگاه اربعین کرمانشاه خبر داد:

اعزام ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به عراق برای انتقال زوار ایرانی

اعزام ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به عراق برای انتقال زوار ایرانی

کرمانشاه- دبیر قرارگاه اربعین در مرز خسروی گفت: ۱۵۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال زوار ایرانی به عراق اعزام شد.

مسعود بهرام نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص کمبود اتوبوس در مرز خسروی اظهار داشت: به طور کلی در تمامی مرزهای کشور کمبود اتوبوس داریم و این یکی از مشکلات جدی است. البته با خودروهای شخصی امکان انتقال زوار تا مرز وجود دارد اما کمبود اتوبوس بیشتر در مرز عراق است.

وی درباره بسته شدن محور اسلام آباد غرب- قصرشیرین نیز گفت: در برخی از ساعات به دلیل تسهیل در عبور و مرور زوار محدودیت‌های ترافیکی اعمال می شود.

این مسئول عنوان کرد: در حال حاضر تردد از مرز خسروی از ساعت ۶ صبح تا ۱۵ برقرار است و در این زمان محدود امکان انتقال این حجم عظیم جمعیت وجود ندارد.

دبیر قرارگاه اربعین در مرز خسروی گفت: به منظور جبران کمبود اتوبوس در عراق ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از کشور ایران برای انتقال زوار به عراق اعزام شد.

وی افزود: از ساعات ابتدایی صبح تا ظهر برای انتقال مسافران مشکلی وجود ندارد، اما تا بازگشت اتوبوس‌های اعزام شده باز هم دچار کمبود اتوبوس می‌شویم که امیدواریم با انتقال این ۱۵۰ دستگاه اتوبوس مشکل کمبود اتوبوس در عراق هم  رفع شود.

بهرام نژاد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اولین سال است که مرز خسروی میزبان زوار است نقایص و کمبودهای اندک هم قاعدتا وجود دارد اما این اقدام برای استان منشا خیر و برکت خواهد بود.

کد خبر 4743187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha