۲۹ مهر ۱۳۹۸، ۹:۱۶

در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند مطرح شد؛

انجمن تخصصی گردشگری سلامت شکل گیرد/ضرورت استفاده از فرصت نمایشگاه

انجمن تخصصی گردشگری سلامت شکل گیرد/ضرورت استفاده از فرصت نمایشگاه

بیرجند- ضرورت حضور بخش گردشگری خراسان‌جنوبی در نمایشگاه‌های بین‌المللی و شکل‌گیری انجمن تخصصی گردشگری سلامت در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مجیدی، رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی بیرجند در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به نمایشگاه‌ها و همایش‌ها مختلف در حوزه گردشگری و اقتصاد گفت: خراسان‌جنوبی و به ویژه بخش خصوصی در حوزه گردشگری باید از فرصت این نمایشگاه‌ها استفاده کند.
وی اظهارکرد: باید تقویم نمایشگاه‌ها را با مراعات زمان کافی تا برگزاری زمان نمایشگاه‌ها در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم تا بتوانند از این فرصت ها استفاده کنند.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی بیرجند بیان‌کرد: نفس حضور خراسان‌جنوبی  در نمایشگاه‌ها به واسطه ناشناخته بودن این استان در سطح بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است و با مشارکت و تعامل فعالان گردشگری می‌توان به خوبی از این موضوع استفاده کرد.

هدف از توسعه بوم‌گردی‌ها تقویت اقتصاد جوامع محلی

مجیدی ادامه داد: یکی از اهداف توسعه بوم‌گردی‌ها تقویت اقتصاد جوامع محلی است که نکته بسیار مهمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت یادآور شد: حضور هر گردشگر سلامت به میزان ۵۰ تا ۸۰ بشکه نفت درآمدزایی دارد و از این جهت باید موضوع گردشگری سلامت بیش از گذشته در خراسان‌جنوبی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی بیرجندگفت: انجمن تخصصی گردشگری سلامت با محوریت بخش خصوصی شکل گیرد تا این انجمن بتواند در زمینه رونق گردشگری سلامت در خراسان‌جنوبی قدم بردارد.

مجیدی با اشاره به وجود ورزشکاران افتخارآور خراسان‌جنوبی چون نجمه خدمتی یادآور شد: این ورزشکاران توانمند پیشانی و پیشران معرفی استان هستند.
مرتضی عربی، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در زمینه نشر کتاب فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در خراسان‌جنوبی اظهارکرد: در این کتاب سعی شده که همه موانع و فرصت های گردشگری استان تبیین شود.
وی بیان کرد: در خصوص استفاده از فرصت‌های گردشگری رویکردها در مناطق مختلف متفاوت است و در برخی مناطق در حوزه گردشگری به سهولت یک مجوز اعطا می‌شود و در برخی از نقاط چون خراسان‌جنوبی رفتارهای سلیقه‌ای موجب فرار سرمایه می‌شود.

تصمیمات در برج‌های شیشه‌ای مشکل گردشگری خراسان‌جنوبی را حل نمی‌کند

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی ادامه داد: گاه تصمیمات در برج‌های شیشه‌ای و در مرکز پایتخت و بدون اطلاع از وضعیت سرمایه‌گذار حوزه گردشگری خراسان‌جنوبی که بدون تسهیلات هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد، گرفته می‌شود.

عربی با اشاره به اینکه برای بخش‌های بوم‌گردی در سفر معاون مناطق محروم ریاست‌جمهوری مجوز تسهیلاتی گرفتیم، گفت: همواره تلاش کرده‌ایم به عنوان بخش دولتی در کنار بخش خصوص باشیم و از نزدیک مشکلات و سختی‌های‌کار را درک کنیم.

وی یادآور شد: علی‌رغم همه سختی‌ها و موانع تاکنون در خراسان‌جنوبی توانستیم حدود ۴۰- ۴۵ بوم‌گردی راه‌اندازی کنیم که برای ما بسیار ارزشمند بود.

بر رفع مشکل سرمایه گذار فعلی تمرکز کنیم

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میراث فرهنگی خراسان‌جنوبی گفت: باید بیش از جذب سرمایه‌گذار جدید بر روی رفع مشکل سرمایه‌گذار فعلی تمرکز کرده و در راستای حل مشکلات آنان قدم برداریم.

مسعود کرباسچی فعال حوزه گردشگری و رئیس کنسرسیوم گردشگری ایران و پاکستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در طول سال حدود ۳۵۰ هزار نفر از مرزهای شرقی کشور و مرز میرجاوه از پاکستان وارد خراسان‌جنوبی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این آمار برای اربعین امسال حدود ۱۲۰ هزار نفر بود، بیان‌کرد: بسیاری از این زائران به صورت زمینی و با اتوبوس وارد ایران شده و از استان‌هایی چون خراسان‌جنوبی به سمت مرزهای‌غربی‌کشور عبور می‌کنند.

رئیس کنسرسیوم گردشگری ایران و پاکستان گفت: پیگیر هستیم تا برای سال‌های آتی تصویب کنیم که اگر ساعتی از شبانه روز گذشته باشد اتوبوس‌های زائران پاکستانی الزاما در شهر در مسیر چون نهبندان و یا بیرجند توقف داشته باشند که از این فرصت هم می‌توان استفاده کرد.

کرباسچی با بیان اینکه متأسفانه خراسان‌جنوبی در نمایشگاه‌های بین‌المللی حضور فعال ندارد که این مسئله موجب ناشناخته ماندن این خطه از ایران اسلامی شده است، بیان کرد: بخشی از هزینه‌های حضور در نمایشگاه بی‌شک با فروش صنایع دستی و سوغات منحصر به فرد خراسان جنوبی بازخواهد گشت.

وی یادآور شد: هر چه بیشتر در نمایشگاه‌های بین المللی شرکت کنیم گام بزرگتری برای توسعه، پیشرفت و تقویت بنیان‌های اقتصادی خراسان‌جنوبی برداشته‌ایم.

ضرورت تغییر نگاه در حوزه گردشگری سلامت

کرباسچی در زمینه گردشگری سلامت در خراسان‌جنوبی گفت: نگاه بخش دولتی به گردشگری سلامت تنها به یک بخش گردشگری سلامت «بخش درمان» است در حالی که حوزه‌های دیگری را نیز می‌توان مدنظر قرار داد.

علیرضا احسانبخش از فعالان حوزه گردشگری سلامت خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهارکرد: در راستای رونق گردشگری سلامت در خراسان‌جنوبی باید یک برنامه و طرح اجرایی و عملیاتی دقیق و منسجم داشته باشیم.

وی بیان کرد: باید یک درمانگاه در شهرهای همجوار کشورهای مرزی چون هرات با حضور چند متخصص داشته باشیم تا هم تبلیغی برای سیستم بهداشتی و درمان ایران باشد و هم بیمارانی که نیاز به درمان‌های تکمیلی‌تر دارند را به خراسان‌جنوبی ارجاع دهند.

این فعال حوزه گردشگری سلامت ادامه داد: خراسان‌جنوبی امکانات و تجهیزات، نیروی متخصص و زمینه فیزیکی این اتفاق در حوزه گردشگری سلامت را دارد و تنها باید پروتکل آن تنظیم و دستگاهی متولی این مسئله مهم شود.

گفتنی است که در این جلسه پدران دو تن از ورزشکاران خراسان‌جنوبی(آقایان احراری و خدمتی) مسائل و مشکلات فرزندان ورزشکار خود را مطرح کردند.

کد خبر 4751734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha