پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۴۴

رئیس جهاد کشاورزی سربیشه:

تولید سالانه ۵.۲ تن طلای سرخ درسربیشه/۶۵۱هکتار زیر کشت زعفران است

تولید سالانه ۵.۲ تن طلای سرخ درسربیشه/۶۵۱هکتار زیر کشت زعفران است

بیرجند- رئیس جهاد کشاورزی سربیشه از تولید سالانه ۵.۲ تن زعفران در این شهرستان خبر داد و گفت: ارزش تولیدات سالیانه این محصول ۱۷۵ میلیارد ریال است.

مریم جوادی بایگی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به محصولات استراتژیک خراسان جنوبی گفت: زعفران از جمله محصولات عمده و استراتژیک این استان بوده که سطح قابل توجهی از این محصول در سربیشه کشت می شود.

وی سطح زیر کشت زعفران در شهرستان سربیشه را ۶۵۱ هکتار عنوان کرد و افزود: میانگین عملکرد در هکتار، بیش از هشت کیلوگرم محصول است.

وی با بیان اینکه هزار و ۲۴۰ بهره بردار زعفران در سربیشه فعالیت می کنند، اظهار کرد: سالانه قریب به ۵.۲ تن زعفران در شهرستان تولید می شود.

رئیس جهاد کشاورزی سربیشه اظهار کرد: ارزش تولیدات سالیانه این محصول ۱۷۵ میلیارد ریال بوده که عاید کشاورزان می شود.

وی نیاز آبی این میزان سطح زیر کشت را چهار هزار متر مکعب دانست و گفت: هرساله برداشت محصول زعفران از اوایل آبان ماه آغاز شده  و تا پایان این ماه ادامه دارد.

جوادی بایگی بیان کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی در شهرستان و از طرف دیگر نیاز آبی کم، یکی از محصولات مستعد جهت قرار گرفتن در الگوی کشت منطقه است.

وی اظهار کرد: برگزاری کلاس های آموزشی، احداث مزارع الگویی، تامین تسهیلات سرمایه در گردش مورد نیاز و همکاری در تامین پیاز درشت و مرغوب از جمله اقدامات انجام شده در راستای افزایش بهره وری این محصول بوده است.

وی ادامه داد: همچنین در راستای پیشگیری از افت قیمت، ساماندهی روند فروش داخلی و انجام صادرات زعفران، امکان خرید حمایتی زعفران توسط سازمان تعاون روستایی استان و واحدهای تابعه شهرستانی فراهم شده است.

رئیس جهاد کشاورزی سربیشه  در توصیه هایی به بهره برداران زعفران بیان کرد: از کشاورزان خواستاریم برداشت زعفران در اول صبح  و به صورت غنچه انجام شود تا صدمات مکانیکی در زمان جابجایی کاهش یابد.

جوادی بایگی اظهار کرد: بهترین روش خشک کردن استفاده از الک و هیتر و حرارت غیر مستقیم یا استفاده از آون های الکتریکی است که می طلبد مورد توجه بهره برداران قرار گیرد.

کد خبر 4760793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha