به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، اس ام اس یا پیامک در دهه ۱۹۹۰ میلادی بسیار فراگیر بود و به وسیله ارتباطی محبوب میان کاربران دستگاه های اندروید نیز تبدیل شد. اما اکنون کارشناسان هشدار داده اند این ابزار ارتباطی چندان ایمن نیست.
کارشناسان هشدار داده اند این سرویس رمزگذاری نشده و پیامک ها قبل از رسیدن به مقصد چند مسیر مختلف را طی می کنند. به این ترتیب مجرمان سایبری می توانند اطلاعات آنها را در یکی از این مسیرها سرقت کنند.
در همین راستا کارشناسان از کاربران می خواهند از اس ام اس استفاده نکنند و به جای آن از اپلیکیشن های پیام رسان استفاده کنند تا به این وسیله از اطلاعاتشان محافظت کنند.
روزانه در آمریکا بیش از ۶میلیارد پیامک ارسال می شود و می توان ادعا کرد بیشتر ارسال کنندگان معتقدند اطلاعاتشان خصوصی می ماند. کریستینا لیبی یکی از کارشناسان فناوری می گوید: پیامک پس از ارسال به نزدیک ترین برج مخابراتی می رود و سپس به مرکز پیامک منتقل می شود. در مرحله بعد پیامک به نزدیک ترین برج مخابراتی به دریافت کننده ارسال و در نهایت به موبایل فرد وارد می شود.
کریستوفر هاول یکی از مدیران شرکتWicker ( شرکتی که سرویس های رمزگذاری می سازد) می گوید: به دلیل فقدان رمزگذاری، هکرها می توانند نقاط ضعف در مسیر مجازی میان فرستنده و دریافت کننده کشف کنند و اطلاعات کاربران را ذخیره کنند.
این درحالی است که سال گذشته پیامک های میلیون ها کاربر موبایل همراه اطلاعات شخصی مانند اطلاعات تنظیم دوباره پسورد، نوتیفیکیشن های تحویل بار و کدهای احراز هویت دو عاملی فاش شده بودند.
نظر شما