پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۶

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه:

۲ هزار پژوهش در قوه قضاییه وجود دارد

۲ هزار پژوهش در قوه قضاییه وجود دارد

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با بیان اینکه دوهزار پژوهش در قوه قضاییه وجود دارد،گفت: سیاست‌های دستگاه قضا باید دارای پیوست پژوهشی باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، آَیین نکوداشت هفته پژوهش در قوه قضاییه صبح امروز در محل مجتمع فرهنگی شهید بهشتی برگزار شد.

حجت الله علم الهدی،  رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در  این مراسم گفت: برای نخستین بار نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی برپا شده است. برپایی این نمایشگاه با همت تمام معاونت‌های قوه قضاییه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۲ هزار پژوهش در قوه قضاییه وجود دارد و در نمایشگاه ۱۵۷۰ اثر پژوهشی به نمایش گذاشته شده است، درباره جایگاه پژوهش در قوه قضاییه گفت: وقتی نهادهای پژوهشی تشکیل می‌گردند کار ویژه آن‌ها تصمیم سازی برای نهادهای حاکمیتی است.

علم الهدی تصریح کرد: سیاست‌های قوه قضاییه باید دارای پیوست پژوهشی باشند و این اتفاق می‌تواند با اهتمام آیت‌الله رئیسی اجرایی شود تا تمامی اقدامات پشتوانه کارشناسی داشته باشند.

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه خاطرنشان کرد: برای یک مرکز پژوهشی هیچ ثروتی بالاتر از این نیست که ببیند ثمره تحقیق و پژوهشش اجرایی می‌شود لذا نیاز است که ظرفیت‌ها شناسایی و از آن‌ها استفاده شود و اجرایی شدن پژوهش‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: به اندازه کافی استعدادهایی وجود دارند که باید به کار گرفته شوند، مکررا دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه برای انعقاد تفاهم نامه و همکاری به پژوهشگاه مراجعه می‌کنند تا فعالیت‌های پژوهشی صورت گیرد.

علم الهدی با تاکید بر اینکه باید نقش واسطه گری را به درستی اجرا کنیم و از ظرفیت نخبگان استفاده نماییم، خاطرنشان کرد: همچنین باید از پایان نامه‌ها حمایت شود و سامانه ایده که امروز رونمایی می‌شود بستری برای استفاده از ظرفیت نخبگان است.

 
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه یادآور شد:  گروه‌های مطالعات بین رشته‌ای نیز در پژوهشگاه قوه قضاییه راه اندازی شده است و از آیت الله رئیسی خواهش دارم که در قوه قضاییه، جایگاه تصمیم سازی را برای پژوهشگاه قرار دهند.

کد خبر 4800480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha