پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۲۹

معاونت پژوهشی دانشگاه یزد اعلام کرد؛

۲ عضو هیئت علمی دانشگاه یزد در بین دانشمندان برتر دنیا

۲ عضو هیئت علمی دانشگاه یزد در بین دانشمندان برتر دنیا

یزد ـ علی مصطفایی پور و محمد مظلوم اردکانی بر اساس پایگاه‌های اطلاعاتی W.O.S و E .S.I موفق شدند در سال ۲۰۱۹ بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، ملاک تعیین رتبه بر اساس سه شاخص است که عبارتند از نسبت تعداد کل استنادها به مقالات استناد کننده با متوسط جهانی ۱.۵، تعداد متوسط خود استنادی پژوهشگران به ازای هر مقاله با متوسط جهانی ۶ درصد متوسط خود استنادی پژوهشگران که متوسط درصد جهانی آن رقم ۱۴ است.

پایگاه استنادی E.S.I هر ساله بر اساس معیارهای بین‌المللی آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر دنیا در میان مؤثرترین دانشگاه‌های پر استناد دنیا را از ۱۰ سال گذشته که مدام در حال به‌روزرسانی است اعلام می‌کند.

مؤسسات، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌توانند در بین یک درصد برتر دنیا قرار بگیرند که این استنادات بیانگر ارزشمندی و کیفیت یافته‌ها و تولیدات علمی هستند.

به گزارش پنجشنبه شب روابط عمومی دانشگاه یزد، همچنین معیار انتخاب پژوهشگر برتر تعداد استنادات صورت گرفته به تولیدات آنهاست که بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته‌اند بر اساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند در دسته پژوهشگران یک درصد و۲۰ درصد برتر دنیا قرار می‌گیرند.

کد خبر 4808674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha