پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۴۱

سردار غیب پرور:

دشمن اضمحلال انقلاب را می خواهد/گرانی بنزین رمز فتنه آبان بود

دشمن اضمحلال انقلاب را می خواهد/گرانی بنزین رمز فتنه آبان بود

گرگان- جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) گفت: راهبرد و تفکر و تأکید دشمن، براندازی جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامحسین غیب پرور ظهر دوشنبه در آیین تجمع ۹ دی در مصلی گرگان اظهارکرد: امروز ۹ دی است، در این روز چه اتفاقی افتاد که آن را حماسه نامیدند و چرا باید آن را بزرگداشت.

وی افزود: در مقدمات و ریشه ها چه اتفاقی افتاد که مردم به میدان آمدند و در تاریخ ایران اسلامی به روز بصیرت نامگذاری شد.

غیب پرور گفت: انقلاب اسلامی دُری بی همتا و بی نظیر بوده که خداوند آن را به ملت ایران و همه آزادگان جهان عنایت کرده است.

وی بیان کرد: قبل از انقلاب مردم ایران، علیرغم اینکه ملتی بزرگ با پیشینه کهن بودند همواره تحقیر شده و به هیچ پنداشته می شدند و حسابی برای آنها باز نشده بود. آنها دائماً به واسطه سردمداران بی عرضه توی سری می خوردند و انقلاب آمد تا آزادی را به آنها هدیه کند و بگوید که شما نوکر نبوده و آقا هستید.

غیب پرور گفت: دشمن انقلاب را برنتابید و از همان روز اول تمام قد در مقابل انقلاب اسلامی ایستاد.

وی خطاب به مردم ادامه داد: همه می دانید راهبرد و تفکر و تأکید دشمن، براندازی جمهوری اسلامی است.

غیب پرور تصریح کرد: اگر در ابتدای انقلاب دشمنان خواص و شخصیت های بزرگ را ترور کردند و هشت سال جنگ را تحمیل کردند، اگر جنگ اقتصادی و فرهنگی و غیره در برابر این ملت بزرگ طراحی کردند، در ذهن آنها براندازی جمهوری اسلامی بود و به کمتر از آن قانع نبودند.

مذاکره با آمریکا اشتباه است

جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) تأکید کرد: آن هایی که تصور می کنند که می توان با آمریکایی مذاکره کرد در اشتباه هستند زیرا دشمنان اضمحلال انقلاب را می خواهند.

غیب پرور بیان کرد: چون پیام انقلاب رشد و تعالی است اما آنها می خواهند کل دنیا نوکر آنها باشد اما ما این را نمی پذیریم.

وی افزود: انقلاب اسلامی می تواند پلی باشد در همه جهان و بلاد اسلامی و این اتفاق افتاده است و همه مردم جهان انقلاب را به عنوان یک الگوی مورد توجه قرار داده اند.

غیب پرور تأکید کرد: مردم هشت سال جنگ را اداره کردند و عاشقانه فرزندان خود را تقدیم کردند که اسلام بماند.

وی با بیان اینکه صدام یک بازیگر خیمه شب بازی بود که آمریکایی ها وی را مقابل ما علم کردند، گفت: اگر جمهوری اسلامی با جنگ، حمله طبس و غیره از بین نرفت، دشمنان توطئه های دیگری را انجام دادند.

وی با اشاره به ۹ دی گفت: دشمنان دنبال فرصت بودند و از انتخابات ریاست جمهوری اسلامی استفاده کرده و فتنه ای را راه اندازی کردند.

غیب پرور با اشاره به اینکه به طور متوسط سالانه یک انتخابات در کشور برگزار می شود و این امر افتخار ما است، اضافه کرد: آنها زمزمه هایی در خارج و داخل کشور مبنی بر تقلب به راه انداختند و روی این فتنه ایستادند.

استفاده از چهره ها در فتنه ۸۸

جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) بیان کرد: تقلب در انتخابات رمز فتنه گری بود و آنها از مهره هایی استفاده کردند که زمانی چهره سیاسی بودند.

غیب پرور اظهارکرد: آیا چنین چیزی میسر است، عوامل اجرایی پای صندوق های رأی چه کسانی هستند؟ در اکثر انتخابات قاطبه کسانی که رأی گیری را اجرا می کردند، نیروهای آموزش و پرورش بودند آیا این وصله به آنها می چسبد.

وی افزود: فتنه از خرداد ۸۸ آغاز شد و فتنه گران کوتاه نیامدند و ۶ ماه آن را ادامه داده و بیانیه صادر کردند و مردم فهمیدند که این کار توطئه دشمنان است.

غیب پرور با بیان این که این کار هزینه روی دست ملت گذاشت و به محرم رسیدیم، گفت: امام حسین (ع) شخصیتی است که همه مسلمان و غیرمسلمان سر ادب در برابر ایشان فرود می آورند اما آنها با دستگاه عزاداری امام حسین (ع) هم شیطنت کرده و خیمه عزاداری اباعبدالله (ع) را به آتش کشدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به گران شدن بنزین اشاره کرد و گفت: این امر با بی تدبیری هزینه برای نظام درست کرد زیرا مردم ما با اصل گرانی بنزین مشکلی ندارند آنها با بی تدبیری مشکل دارند.

غیب پرور بیان کرد: رمز فتنه امسال گرانی بنزین بود، اما آن زمان رهبر معظم انقلاب بزرگترین فداکاری را انجام دادند و به میدان آمد و باعث شد که جلوی همه فتنه ها گرفته شد.

وی اضافه کرد: با تدبیر ایشان ظرف ۴۸ ساعت فتنه جمع شد و مردم استان به استان به خیابان آمدند و حمایت خود را از نظام اعلام کردند.

غیب پرور گفت: دشمن در فتنه آبان در توطئه شکست خورد اما در استراتژی شکست نخورد و ۴۰ روز رسانه های معاند تبلیغ کردند که مردم ایران در روز پنج دی تجمع کرده و چنین و چنان کنیم اما باز هم استراتژی آنها دچار شکست شد و در این روز دشمن مچاله شد.

کد خبر 4810963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha