به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی شکری مدیرکل حریم شهر تهران، گفت: از این پس هرگونه ارزیابی عملکرد نواحی دارای حریم در خصوص نحوه برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و تخلفات صرفاً از طریق سامانه هوشمند ثبت تخلفات صورت میگیرد و گزارشهای شفاهی مبنای اثر نخواهد بود.
وی افزود: با توجه به اینکه از سال ۱۳۹۳ هوشمندسازی حریم هم در تخلفات و هم در مصوبات پایه گذاری شده است، طی همکاری که با سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران به عمل آمده است، فرآیند تحلیل حریم بر روی سامانه جامع اطلاعات مکانی ایجاد شده است که اقداماتی از جمله مرزبندیهای حریم، تدقیق عکسهای هوایی و تعیین وسعت حریم هر منطقه در آن صورت گرفته است.
مدیر کل حریم شهر تهران، تأکید کرد: در طرح راهبردی حریم پایتخت که در سال ۱۳۹۵ به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید و کلیات آن ابلاغ شد، برخی ضوابط و مقررات عام و پهنه بندیهای کلان، خرد و عام نیز ارائه شده است، که مبنای ضوابط و مقررات کنونی حریم، این طرح است.
شکری افزود: با بارگذاری و مرزبندی تصاویر در سامانه جامع اطلاعات مکانی، پهنه بندیهای طرح راهبردی و مرزبندی تداخلات حریم، بارگذاری و در دسترس مناطق قرار گرفته است.
مدیرکل حریم شهر تهران، بیان کرد: برای ایجاد امکان رصد بهتر، مناطق دارای حریم به سه پهنه شمالی، جنوبی و شرقی تقسیم و سه مدیر پهنه در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه گفت: در همین راستا با استفاده از ظرفیت مناطق، نواحی و شرکت شهربان و حریم بان میزان بازدید از حریم افزایش یافته و کنترل گستره اراضی با دقت بیشتری انجام میشود.
شکری افزود: در اقدامات آتی تطابق تصاویر ماهوارهای به صورت مکانیزه، در بازه زمانی ۳ ماهه در دستور کار اداره کل حریم قرار گرفته که روند ثبت تخلفات را به صورت ۱۰۰ درصد هوشمند امکان پذیر میکند.
نظر شما