سینیرلی اوغلو: ترکیه از امنیت نظامیان خود در ادلب محافظت می‌کند!

سینیرلی اوغلو: ترکیه از امنیت نظامیان خود در ادلب محافظت می‌کند!

نماینده دائم ترکیه در سازمان ملل متحد در جلسه شورای امنیت درباره ادلب سوریه گفت: ترکیه از امنیت نظامیان خود در ادلب محافظت می کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، فریدون سینیرلی‌اوغلو، نماینده دائم ترکیه در سازمان ملل متحد در جلسه شورای امنیت درباره ادلب سوریه گفت: ترکیه از امنیت نظامیان خود در ادلب محافظت می کند!

وی گفت: ارتش سوریه برخی پست های دیده بانی ترکیه را در سوم ماه جاری میلادی هدف قرار داد و در نتیجه ما مجبور به استقرار نیروهای اضافی برای حمایت از پست های دیده بانی وممانعت از عملیات نظامی در ادلب شدیم!

سینیرلی اوغلو اعلام کرد: ترکیه به راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه پایبند است. ترکیه اجازه اقدامات نظامی را نخواهد داد و به هر حمله نظامی که منافع امنیتی ترکیه و نظامیان ترکیه ای را هدف قرار دهد به شدت واکنش نشان خواهد داد!

کد خبر 4846612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • NL ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
      0 0
      مساله سوریه راه حل نظامی ندارد سوریه میتواند استان ادلب رامنطقه خودمختار اعلام کند تا جنگ پایان یابد