پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۱۲

کلاس‌های فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان تعطیل شد

کلاس‌های فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان تعطیل شد

زاهدان- اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به منظور پیشگیری از شیوع احتمالی ویروس کرونا کلاس‌های فرهنگی و هنری این استان تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به منظور پیشگیری از شیوع احتمالی ویروس کرونا کلاس‌های فرهنگی و هنری مجتمع‌های فرهنگی و هنری این استان تعطیل شد.

در این اطلاعیه آمده است: نظر به توصیه‌های اکید بهداشتی در شرایط کنونی و ضرورت پیشگیری مناسب ابتلاء به ویروس کرونا و به منظور صیانت از سلامت آحاد جامعه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از همکاری صنوف مرتبط به اطلاع عموم می‌رساند تمامی برنامه‌های هنری و سینمایی در سالن‌های سراسر کشور تا پایان هفته جاری تعطیل شد.

این اطلاعیه اطلاعیه می‌افزاید: بدیهی است تدوام این وضعیت منوط به بررسی مجدد شرایط و اخذ نظر مراجع ذی‌صلاح خواهد بود بنابراین برنامه‌های هنری، سینمایی و آموزشی که زیر نظر این اداره‌کل هستند در سیستان و بلوچستان تا پایان هفته جاری تعطیل است.

کد خبر 4862396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha