پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۵۲

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:

استقرار تیم‌های تشخیص کرونا در مبادی ورودی خراسان جنوبی

استقرار تیم‌های تشخیص کرونا در مبادی ورودی خراسان جنوبی

بیرجند- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از استقرار تیم‌های تشخیص کرونا ویروس در مبادی ورودی استان خبر داد و گفت: مردم نکات بهداشتی را همچنان جدی گرفته و رعایت کنند.

محمد دهقانی فیروزآبادی در گفتگو با مهر اظهار کرد: در جلسه ستاد استانی کرونا مقرر شد تمامی مبادی ورودی به استان از جمله فرودگاه‌ها راه آهن و پایانه‌های مسافربری تیم‌های تشخیص علائم احتمالی بیماری کرونا مستقر شوند.

وی بیان کرد: این در راستای ایجاد اطمینان و آرامش در جامعه و همچنین برای اطمینان از اینکه ورودی‌های استان تا حدی کنترل شود رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: استقرار این تیم‌ها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، جمعیت هلال احمر و بسیج و سپاه و فرماندهی انتظامی استان انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص نتایج آزمایشات چند مورد بیمار مشکوک قوی به علائم کرونا در استان نیز بیان کرد: هنوز پاسخ این تست‌ها به استان ارسال نشده است و تا ساعت ۱۴ امروز نتیجه را از طریق رسانه‌های رسمی اعلام خواهیم کرد.

دهقانی از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و آرامش روحی و روانی خود و خانواده را حفظ کنند.

وی ادامه داد: هم استانی‌ها در جهت پیشگیری از این بیماری و حفظ سلامت خود و اطرافیان از ترددهای غیرضروری به خصوص در امکان عمومی و شلوغ پرهیز کنند.

دهقانی خواستار رعایت موارد بهداشتی شد و گفت: شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه مورد تاکید است.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه سهمیه ماسک استان هنوز جذب نشده و در این زمینه در استان کمبود داریم سالمندان و افرادی که زمینه بیماری‌های تنفسی دارند از منزل خارج نشوند.

کد خبر 4865839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha