۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۲۸

سخنگوی تعزیرات خبر داد؛

کشف ۱۶ تن ژل ضد عفونی/ تشکیل ۴۰۰ پرونده تخلفات کرونایی

کشف ۱۶ تن ژل ضد عفونی/ تشکیل ۴۰۰ پرونده تخلفات کرونایی

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: حدود ۴۰۰ پرونده از شنبه هفته پیش تاکنون در سراسر کشور در حوزه مبارزه با احتکار و گران‌فروشی و عدم عرضه اقلام بهداشتی رسیدگی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، اظهار داشت: حدود ۴۰۰ پرونده از شنبه هفته پیش تاکنون در سراسر کشور در حوزه مبارزه با احتکار و گران فروشی و عدم عرضه اقلام بهداشتی، رسیدگی شد که بیشترین پرونده‌ها در استان‌های خراسان رضوی، تهران، همدان و کرمانشاه بود.

رایگانی افزود: فقط در شهر تهران، حدود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک را از هفته پیش تا ظهر دوشنبه تحویل وزارت بهداشت دادیم و همزمان پرونده‌های این محتکران در شعب سازمان تعزیرات در حال رسیدگی است.

وی اضافه کرد: دوشنبه ۱۲ اسفند بیش از ۱۶ تن ژل ضدعفونی کننده را کشف کردیم که از این مقدار، ۱۴ تن در استان البرز بود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیش از پنج هزار لیتر الکل ضدعفونی کننده را کشف کردیم که از این میزان سه هزار لیتر به استان فارس مربوط بوده است و بیش از ۳۰ میلیون عدد دستکش هم کشف و ضبط شد که در یک انبار در شهر ری بود.

رایگانی با بیان اینکه گشت شبانه روزی سازمان تعزیرات، ادامه دارد، افزود: مردم می‌توانند گزارش‌های خود را در ساعات اداری از طریق شماره تلفن ۱۳۵ اعلام کنند.

کد خبر 4868614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha