۱۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶

لکه گیری و مرمت معابر خطرآفرین منطقه ۱۵ انجام شد

لکه گیری و مرمت معابر خطرآفرین منطقه ۱۵ انجام شد

بهسازی ۷ هزار و ۵۴۹ مترمربع از معابر نواحی هفتگانه به منظور رفع چاله های خطرآفرین، لکه گیری و روکش دستی آسفالت شد.

ببه گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا حلاجیان معاون فنی و عمران منطقه ۱۵ با اعلام مطلب فوق افزود: این عملیات در راستای تسهیل در تردد وسایل نقلیه، افزایش مقاومت لایه های زیرین معابر در مقابل نفوذ باران و آب های سطحی روان و نیز بهبود منظر شهری در نواحی منطقه انجام شد.

وی در ادامه به تشریح حجم فعالیت به تفکیک نواحی پرداخت و گفت: در این راستا ۴۸۰ مترمربع از معابر ناحیه یک، هزار و ۱۰۰ متر مربع ناحیه دو، هزار و ۵۲۶ مترمربع ناحیه سه، ۲ هزار و ۲۳۱ مترمربع ناحیه چهار، دو هزار ۶۲ مترمربع ناحیه پنج و ۱۵۰ متر مربع در ناحیه شش با اجرای آسفالت بهسازی و مرمت شد.

حلاجیان با اشاره به اینکه شناسایی معابر آسیب دیده توسط بازدید های مستمر کارشناشان نواحی رصد و در اسرع وقت در رفع آن اقدام می شود افزود: شهروندان می توانند با تماس با سامانه ۱۳۷ معابر و خیابان های آسیب دیده را به این سامانه گزارش کنند تا در اسرع وقت اقدامات لازم انجام شود.

کد مطلب 4870706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha