پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۴۳

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد؛

ضرورت پرهیز جدی مردم استان مرکزی از سفر و دید و بازدید نوروزی

ضرورت پرهیز جدی مردم استان مرکزی از سفر و دید و بازدید نوروزی

اراک- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مردم استان مرکزی با توجه به شیوع ویروس کرونا به طور جدی از مسافرت و دید و بازدید نوروزی خود داری کنند و در منازل بمانند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان در ارتباط با آخرین وضعیت استان مرکزی در خصوص ویروس کرونا در اراک، اظهار داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در استان مرکزی همانند استان‌های درگیر با مشکل تخت درمانی مواجه نیستیم به طور مثال در شهر اراک بسیاری از بیمارستان‌ها با ظرفیت تخت خالی فعالیت می‌کنند و نیاز نشده که به جز بیمارستان خوانساری و ولیعصر مرکز درمانی دیگری درگیر شود.

وی ادامه داد: با راه اندازی نقاهتگاه در اراک بسیاری از بیماران این دو بیمارستان پس از بهبودی به آنجا منتقل خواهند شد و نیازی به راه اندازی بیمارستان بعدی وجود ندارد. برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی این است که از خستگی مفرط پرسنل بیمارستانی کاسته شود.

جمالیان با اشاره به لزوم هرچه بیشتر همکاری مردم در مقابله با این ویروس بیان کرد: همین مردم اندک در خیابان‌ها می‌توانند به ناقلینی تبدیل شوند که تعداد مبتلایان را در استان افزایش دهد.

وی افزود: متأسفانه آمارها حاکی از ازدحام بیش از اندازه مردم در سطح در شهرستان دلیجان و ساوه بود که زنگ خطری بزرگ است و از مردم خواهشمندیم این موضوع را جدی بگیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: علی رغم سال‌های قبل امسال نباید مراسم نوروز، دید و بازدید عید و مسافرت صورت پذیرد اما متأسفانه عموم جامعه در حال برنامه ریزی برنامه‌های تفریحی و مسافرت هستند و نشان از ناکافی بودن اطلاعات مردم نسبت به این بیماری و شرایط بحرانی است بنابراین اطلاع‌رسانی در حد وسیع لازم می‌باشد. امسال رعایت این موارد یک وظیفه اجتماعی برای همه شهروندان محسوب می‌شود.

جمالیان گفت: در بحث تهیه وسایل حفاظت شخصی پرسنل با بحران جدی مواجه هستیم به طور مثال در تهیه ماسک N 95 برای کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند مشکل وجود دارد و با فروشندگانی برخورد می‌کنیم که فاکتور نمی‌دهند و در ازای خرید خواستار پول نقد هستند اما مراحل اداری در این شرایط به ما اجازه خرید نمی‌دهد و خیرین در این زمینه می‌توانند به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند تا خارج از ضوابط دولتی ماسک و سایر اقلام را تهیه کنیم.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری اراک در ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی سطح شهر بیان داشت: با توجه به ضدعفونی بازار و پاساژهای شهر از کسبه عذر خواهی می‌شود چرا که در شب عید به فعالیت آن‌ها به علت بحران به وجود آمده لطمه‌های بسیاری وارد شده است اما کسبه فهیم استان با درک خوب نسبت به این موضوع با شهرداری همکاری می‌کنند.

جمالیان با بیان اینکه در این شرایط تمامی صنوف با مشکلات اقتصادی مواجه شدند، اظهار کرد: بسیاری از بیمارستان‌های بخش خصوصی در حالت ورشکستگی قرار دارند اما در شرایط بحرانی باید به اندازه سهم خود از منافع اقتصادی برای حفظ سلامتی استان و کشور بگذریم. مردم با سطح فرهنگ و سواد اجتماعی خود به ما در این عرصه کمک کنند.

وی بیان داشت: نقاهتگاهی با همکاری و مدیریت تیم معاونت درمانی سپاه در شهر اراک راه اندازی می‌شود و تقاضا داریم نیروهای معاونت درمان سپاه این همکاری را در کل استان به ویژه دلیجان و ساوه را داشته باشند تا استان از ویروس کرونا پاک سازی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مواد ضد عفونی و الکل در تمامی داروخانه‌های سطح استان وجود دارد و ماسک در سطح داروخانه‌های خصوصی در حال فروش است و از هفته آینده نیز توزیع می‌شود.

کد خبر 4877495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha