۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰

مدیرکل استاندارد لرستان:

۹۶۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و خدماتی لرستان انجام شد

۹۶۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و خدماتی لرستان انجام شد

خرم‌آباد- مدیرکل استاندارد لرستان از انجام ۹۶۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و خدماتی استان طی سال ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه قنبریان امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۹۸ با برنامه ریزی های انجام گرفته، ۹۶۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش و تأسیسات گاز پرکنی استان انجام شد.

وی بیان کرد: در این مدت، در راستای نظارت بر واحدهای تولیدی مشمول استاندارد اجباری و واحدهای دارای پروانه استاندارد تشویقی در استان، ۱۱۲۱ مورد نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی استان در محل واحد تولیدی اعم از خط تولید و یا انبار انجام گرفت و جهت آزمون به آزمایشگاه‌های اداره کل و آزمایشگاه‌های همکار ارسال شد.

مدیرکل استاندارد لرستان افزود: بر اساس ماده ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، کارشناسان استاندارد مجازند به دستور سازمان استاندارد به محل‌های تولید، بسته بندی، تمرکز، عرضه و فروش کالاها و یا خدمات مشمول استاندارهای اجباری وارد شوند و به بازرسی و نمونه برداری بپردازند.

کد مطلب 4885359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha