پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰

استاندار کرمانشاه:

طرح کاهش زنجیره انتقال کرونا تا ٢٠ فروردین ماه تمدید شد

طرح کاهش زنجیره انتقال کرونا تا ٢٠ فروردین ماه تمدید شد

کرمانشاه_ استاندار کرمانشاه از تمدید طرح کاهش زنجیره انتقال کرونا تا ٢٠ فروردین ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری کرمانشاه، هوشنگ بازوند اظهار داشت: همکاری و مشارکت بسیار مطلوب و همراهی مناسب مردم فهیم و شریف کرمانشاه در هفته اول اجرای طرح یادآور شد و اظهار داشت: ضمن تشکر از همه مردم استان تقاضا دارم در این هفته نیز در خانه بمانند و به حفظ سلامت عمومی کمک کنند.

استاندار کرمانشاه به ضرورت مشارکت مردم برای جلوگیری از شیوع این بیماری اشاره کرد و گفت: تمامی دستورالعمل‌های طرح تا ٢٠ فروردین با همان جدیت و قاطعیت اجرا می‌شود و تحقق این مهم نیازمند همکاری اقشار مختلف مردم است.

بازوند کاهش تماس و زنجیره انتقال را یکی از راهبردهای اصلی برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ذکر کرد و گفت: در اجرای این طرح با کاهش تماس، عدم برگزاری اجتماعات و حذف ترددهای غیر ضروری گام مهمی در کنترل بیماری برداشته خواهد شد.

وی افزود: بر اساس این طرح مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان زمان طرح تعطیل است و ادارات دولتی حداکثر با یک سوم نیروهای اداری و به صورت شیفت بندی خدمات رسانی فعالیت خواهند کرد.

مدیر ارشد استان تصریح کرد: با توجه به تعطیلی پارک‌ها، بوستان‌ها، تفرجگاه‌ها و اماکن گردشگری از مردم تقاضا داریم با توجه به اعلام ممنوعیت حضور و استقرار حتی در اماکن طبیعی در روز ١٣بدر در خانه بمانند و با بیرون رفتن کرونا را با زندگی خودشان گره نزنند.

بازوند ادامه داد: اصناف و مشاغل مشمول مقررات این طرح در قالب گروه بندی سه گانه که باید کاملاً فعال و تعطیل و یا تحت شرایط خاصی فعالیت کنند نیز تا ٢٠ فروردین همکاری لازم را داشته باشند.

استاندار کرمانشاه در خاتمه گفت: طرح روزهای ١٢ و ١٣ فروردین در صدا و سیما و توسط معاون عمرانی و فرمانده نیروی انتظامی تشریح شده و امکان تردد و اسکان در این روزها میسر نیست و تیم‌های بازرسی محیط زیست، نیروی انتظامی، راهداری و منابع طبیعی اجازه تردد و توقف را نخواهند داد، پس توصیه می‌کنم ١٣ بدر در خانه بمانید.

کد خبر 4889726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha