پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۶

در واکنش به چین ‎هراسی غرب؛

کرملین: درباره منشأ کرونا اتهام‌زنی بی‌اساس نکنید

کرملین: درباره منشأ کرونا اتهام‌زنی بی‌اساس نکنید

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در واکنش به چین‎هراسی رسانه های غربی هشدار داد: درباره منشأ کرونا اتهام‌زنی بی‌اساس نکنید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی به هیاهوی رسانه ای کشورهای غربی در خصوص منشأ ویروس مهلک کرونا واکنش نشان داد.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص گفت: باید از اتهام زنی غیر علمی و اثبات نشده علیه هر فردی پیرامون منشأ کرونا پرهیز کرد. در وضعیتی که اطلاعات کافی علمی (درباره کرونا) وجود ندارد، از نظر ما غیرقابل قبول است که بی پایه و اساس به فردی اتهام وارد کرد.

«دیمیتری پسکوف» در ادامه اضافه کرد که در برابر صحبت یک کارشناس که ادعا می‌کند ویروس کونا ساخت بشر است، ۲ کارشناس دیگر هستند که این موضوع را رد می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: به همین دلیل هر ۲ طرف دارند بدون مدرک و سند حرف می‌زنند و به احتمال قوی باید گفت که ما اطلاعات کافی برای رسیدن به جمعبندی در اختیار نداریم.

این درحالیست که رسانه های غربی به سرکردگی آمریکا مدتی است تلاش می کنند تا چین را به عنوان منشأ قطعی کرونا و عامل انتشار آن معرفی کنند؛ بدون اینکه هرگونه سند علمی را در این باره رسانه ای کنند.

کد خبر 4907366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha