۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۰۴

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان خبر داد:

پیش‌بینی خرید تضمینی بیش از۳۰۰۰تن کلزا و سویا از کشاورزان لرستانی

پیش‌بینی خرید تضمینی بیش از۳۰۰۰تن کلزا و سویا از کشاورزان لرستانی

خرم‌آباد- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳ هزار تُن دانه‌ روغنی کلزا و سویا از کشاورزان لرستانی خریداری شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت اله بیرانوند در خصوص خرید تضمینی گندم در لرستان با اشاره به اینکه ۵۰ مرکز خرید گندم در نقاط مختلف استان آماده دریافت محصول کشاورزان خواهند بود، اظهار داشت: عوامل اجرایی مراکز انتخاب شده و احکام آنان صادر و آموزش‌های لازم به صورت غیر حضوری برای عوامل پیش بینی و آزمون‌ها نیز بصورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

وی گفت: شروط اصلی دریافت محصول وجود اطلاعات کشاورز در سامانه پهنه بندی و ارائه کارت ملی خواهد بود و گندم تحویلی نیز می‌بایست تولید داخل و مربوط به سال زارعی جاری باشد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان یادآور شد: با توجه به شیوع ویروس کرونا تدابیر لازم به لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز خرید اتخاذ شده است.

بیرانوند افزود: با توجه به افزایش قابل توجه قیمت گندم و دانه‌های روغنی نسبت به سال قبل و همچنین مناسب بودن وضعیت بارندگی در طول سال زراعی پیش بینی می‌شود بیش از ۳۰۰ هزار تن محصول گندم و بیش از ۳ هزار تن دانه روغنی کلزا و سویا از کشاورزان لرستان خریداری شود.

کد مطلب 4914354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha