۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۴۵

مدیرکل بنیاد مسکن لرستان:

بیش از ۸ هزار واحد مسکونی به مردم سیل‌زده لرستان تحویل داده شد

بیش از ۸ هزار واحد مسکونی به مردم سیل‌زده لرستان تحویل داده شد

خرم‌آباد- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، گفت: تا کنون هشت هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی بازسازی شده به مردم سیل‌زده این استان تحویل داده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود رضایی امروز یکشنبه در جلسه ویدئو کنفرانس با معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیران ستادی بازسازی معین لرستان با اشاره به عقد قرارداد بیش از ۵۰ هزار واحد سیل زده با بانک‌های عامل، اظهار داشت: بیش از ۳۷۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض به مردم سیل زده لرستان پرداخت شده است.

وی با اشاره به شروع عملیات احداث ۱۲ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در مناطق سیل زده، افزود: عملیات اجرایی ۱۲ هزار و ۲۰۰ واحد در مرحله آرماتوربندی، بتن و فونداسیون، ۱۱ هزار و ۶۰۰ واحد در مرحله اجرای اسکلت، ۱۰ هزار و ۵۰ واحد در مرحله دیوار چینی و سقف بوده که به اتمام رسیده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، بیان داشت: هشت هزار و ۱۰۰ واحد نیز تکمیل و به مردم سیل زده استان لرستان تحویل داده شده است.

رضایی، ابراز امیدواری کرد که با کمک و مشارکت مردم، واحدهای باقی مانده به زودی تکمیل و به مردم سیل زده استان تحویل داده می‌شود.

کد خبر 4922240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha