پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ خرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۴۹

تشریح مرحله سوم طرح ارتقای امنیت اجتماعی / ارائه خدمات تخصصی پلیس در شهرستان‌های کشور

تشریح مرحله سوم طرح ارتقای امنیت اجتماعی / ارائه خدمات تخصصی پلیس در شهرستان‌های کشور

سردار جعفری گفت: بر اساس نظر سنجی های انجام شده در پایان سال 85 مردم چند نگرانی مهم شامل بی بند و باری های فرهنگی ، قلدور مابی ها و همچنین وجود معتادان ولگرد در معابر داشتند که از امروز مرحله سوم طرح ارتقا امنیت اجتماعی برای برخورد با سومین دسته از نگرانی های مردم در فاز سوم خود شروع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار سرلشکر پاسدار سید اصغر جعفری پیش از ظهر امروز در نشست خبری اعلام کرد: متاسفانه برخی معتادان ولگرد، هم چهره شهر را زشت کرده‌اند و هم امکان توسعه اعتیاد را به همراه افزایش برخی از جرایم برای شهر بوجود آورده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی کشور تصریح کرد: هم اکنون 70 درصد از موارد وقوع آدم ربایی مربوط به بحث مواد مخدر است.

جعفری ادامه داد: اعتیاد نقش قابل توجهی در جرایم جنایی به جهت مقتول و یا قاتل واقع شدن معتادان دارد بطوریکه برآورد ما این است که 50 درصد از جرایم خود توسط معتادان ولگرد انجام می شود. به همین منظور با توجه به مطالبات مردم مرحله سوم برای جمع آوری معتادان از امروز شروع می شود .

رئیس پلیس آگاهی کشور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه  رسیدگی به مفاسد اقتصادی و پیگرد یقه سفیدها از اولویت های سال 86 پلیس آگاهی است افزود: پلیس آگاهی با جرایمی که توسط افراد موسوم به یقه سفید ها یعنی اشخاص متشخص و با نفوذی که با ارتکاب جرایم کلان خود  زمینه ساز جرایم جنایی دیگری می شود برخورد می کند.

وی ادامه داد: آگاهی در دو ماهه نخست سال 86 برای فراهم کردن تسهیلات بیشتر به منظور رسیدگی به جرایم و ارائه خدمات پلیسی، چهره نگاری را که در گذشته تنها در مراکز استان انجام می شد به تمامی شهرستانهای کشور تامین داده است.

جعفری تصریح کرد: بررسی اصالت خودرو در شرایطی همچون تغییر پلاک، تغییر اتاق ، تغییر موتور و ...  که تا پیش از سال 86 تنها در مراکز استانها انجام می شد از دو ماهه نخست سال 86 به بعد در تمامی شهرستانها قابل انجام است.

وی در ادامه نشست خبری با بیان اینکه در بررسی برخی از صحنه های جرم نیاز به وجود افسر زن احساس می شد، گفت: از ابتدای سال جاری تمام پلیس های آگاهی سراسر کشور  مجهز به یک افسر آموزش دیده زن شدند.

وی همچنین اعلام داشت: به زودی در زمینه اخذ برگه سوء پیشینیه مراحل استانی به کشوری در می آید و نیازی نیست که افراد به زادگاه خویش مراجعه کند.

رئیس پلیس آگاهی کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون میزان کشفیات مشروبات الکلی کشور گفت: در سال 85 میزان کشفیات مشروبات الکلی قاچاق 4 میلیون بطر و قوطی بوده است.

کد خبر 492369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha