به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، بهروز رحیمی با تأکید بر اینکه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با دانشجو و دانشگاه معنا پیدا میکند و به همین دلیل تلاش داریم در کنار دانشجویان باشیم، گفت: بیش از ۸۰ درصد وامهای دانشجویی از محل منابع اختصاصی صندوق پرداخت شد.
وی با تاکید بر اینکه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت باید دانشجویان را در همه ابعاد یاری کند، گفت: من اعتقاد ریشهای دارم که مجموعه صندوق رفاه با حفظ شاکلههای استقلال خود در کنار حوزه فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت معنا پیدا میکند و نباید گمان کرد که صندوق به دلیل داشتن هیأت امنا و ساختار مالی مستقل نباید به کسی گزارش بدهد، بلکه به عقیده من صندوق رفاه در کنار وزارت بهداشت هویت پیدا میکند.
رحیمی گفت: به دیگر معنا هر فعالیت و اتفاقی در صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت که در مسیر اقتصادی، سرمایه گذاری و اجتماعی رخ میدهد اگر خروجی آن به رفاه و آسایش دانشجو نرسد، محل اشکال است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه صندوق رفاه با دانشجو و دانشگاه معنا پیدا میکند و به همین دلیل تلاش داریم در کنار دانشجویان باشیم، خاطر نشان کرد: ما خود را موظف میدانیم به خوابگاههای دانشجویی سر بزنیم، در کنار فعالیتهای دانشجویان باشیم و حمایت معنوی، اجتماعی و مادی خود را از همه فعالیتهای هنری، ورزشی، علمی، فرهنگی و هر اتفاقی که دانشجو محور آن است، داشته باشیم.
وی یادآور شد: ما در مجموعه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با رویکرد جدید از ۱۳ مرداد ماه ۹۸ در خدمت دانشجویان هستیم و در این مدت تلاش شده است برنامههای صندوق را در قالب یک برنامه ۱۸ ماهه تدوین کنیم، برنامه جامعی که افق زمانی آن تا پایان ۱۳۹۹ است تا تعهدی ایجاد نکنیم که نتوانیم انجام دهیم.
رحیمی گفت: بر این اساس مهمترین کار ما در سال گذشته ارایه وام به ۸۰ هزار دانشجو بوده است به نحوی که در این مدت بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال وام به دانشجویان پرداخت کردهایم که بیش از ۸۰ درصد این وامها از محل منابع اختصاصی صندوق پرداخت شد.
رحیمی از بازدیدهای معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان یک اتفاق مثبت و تاثیر گذار در فهم مشکلات رفاهی دانشجویان عنوان کرد و افزود: کار مهم دیگر در این بازه زمانی بازدیدهایی بود که از ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت، بودن در کنار دانشجویان و حرف زدن چهره به چهره با دانشجویان به ما کمک کرد که علاوه بر شناخت متقابل، با مشکلاتی که دانشجو به صورت ملموس با آن درگیر است، از نزدیک آشنا شویم.
وی یادآور شد: این بازدیدها اتفاق بسیار مثبتی بود که کمتر در تاریخ صندوق پیش آمده که به این شکل سیستماتیک و منظم با همراهی کامل معاونت فرهنگی و دانشجویی چنین بازدیدهایی انجام شود بر همین اساس من اعتقاد دارم صندوق رفاه تحت هیچ شرایطی از بدنه دانشجویی نباید جدا باشد و این دو حوزه بدون یکدیگر قابل تصور نیستند.
نظر شما