۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۴۵

برداشت گل محمدی از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

برداشت گل محمدی از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

دهاقان-مقدار ۳۱۰ کیلوگرم گل‌محمدی از نخستین مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برداشت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، برداشت محصول گل محمدی از نخستین مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی دهاقان به پایان رسید و از این مزرعه دو جریبی و هزار بوته‌ای گل، مقدار ۳۱۰ کیلوگرم گل محمدی برداشت شد. همچنین از گل‌های برداشت‌ شده ۴۰۰ لیتر گلاب خالص و با کیفیت عالی به دست آمد.

سال‌های آینده با بالارفتن عمر بوته‌ها، مقدار گل و گلاب به دست آمده از این مزرعه کشت شده به روش قطره‌ای، چشمگیرتر و زیادتر از مقدار محصول فعلی خواهد بود.

دانشگاه آزاد اسلامی دهاقان قصد دارد سال آینده با خرید دستگاه گلاب‌گیری جشنواره استحصال گلاب را برگزار کند.

در طب سنتی ایران از گل محمدی و گلاب آن برای درمان بسیاری از بیماری‌ها نظیر سرفه‌های مزمن، درمان دردهای شکمی، مشکلات گوارشی، برطرف کردن التهاب و حساسیت در بدن و … استفاده می‌شود.

گل محمدی در خاک‌های با بافت متوسط، سنگین، سنگلاخی و سنگریزه‌دار به راحتی می‌روید. مصرف گلاب این نوع گل در ایران و کشورهای همسایه رایج است و در کشورهای غربی از اسانس گل محمدی در صنعت عطرسازی، صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی، صنایع دارویی و تهیه کیک و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

کد مطلب 4940539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha