۲۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران:

۱۶۰۰ مازندرانی برای مسابقات سراسری قرآن کریم ثبت نام کردند

۱۶۰۰ مازندرانی برای مسابقات سراسری قرآن کریم ثبت نام کردند

ساری -مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از ثبت نام هزار و ۶۰۰ مازندرانی در چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران از آغاز مسابقات منطقه‌ای قرآن کریم در استان خبر داد و اظهار کرد: چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف مازندران با تغییراتی نسبت به سالهای گذشته در استان آغاز شده است.

وی افزود: سال‌های گذشته این مسابقات از مرحله شهرستانی آغاز و تا مرحله استانی، کشوری و بین‌المللی ادامه پیدا می‌کرد که امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت نکات بهداشتی و جلوگیری از برگزاری تعداد مراسمات، چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به صورت منطقه‌ای برگزار و سپس منتخبین هر منطقه به مرحله استانی راه پیدا می‌کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از ثبت نام هزار و ۶۰۰ مازندرانی در چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن خبر داد و گفت: مازندران جزو استان‌های برتر کشور در برگزاری مسابقات قرآنی به‌شمار می‌رود و متسابقین آن همه ساله حائز رتبه‌های برتر در مسابقات کشوری و بین‌المللی می‌شوند.

حیدری‌جناسمی تصریح کرد: در روزهای شنبه و یکشنبه این هفته مسابقات منطقه‌ای قرآن کریم در شهرستان‌های تنکابن و ساری برگزار شد که در آن متسابقین شهرستان‌های نوشهر، تنکابن، رامسر و عباس‌آباد، ساری، نکا، بهشهر، گلوگاه و میاندورود با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی گفت: شرکت‌کنندگان چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بالای ۱۸ سال می‌باشند و زیر ۱۸ سال در قالب مسابقات دانش‌آموزی برگزار خواهد شد.

کد مطلب 4949999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha