پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان خبر داد:

۷ دوره آموزشی صنایع دستی در لرستان برگزار شد

۷ دوره آموزشی صنایع دستی در لرستان برگزار شد

خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از برگزاری ۷ دوره آموزشی صنایع دستی طی ۳ ماهه نخست امسال در لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امین قاسمی امروز یکشنبه در سخنانی گفت: به منظور توسعه و ترویج صنایع دستی لرستان از ابتدای امسال تاکنون ۷ دوره آموزشی در ۹ رشته صنایع دستی در استان برگزار شده است.

وی با بیان اینکه در این دوره‌های آموزشی ۳۰۴ هنرمند حوزه صنایع دستی آموزش‌های لازم را فرا گرفتند، اظهار داشت: در این دوره‌ها تعداد ۱۷۸ هنر آموز و ۱۲۶ هنرجو شرکت کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان به رشته‌های آموزشی در این دوره اشاره و بیان کرد: گلیم بافی، چرم دست دوز، ماشته بافی، جاجیم بافی، صنایع چوب، قلمزنی، خراطی، طراحی گلیم، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، سوزن دوزی، چوغا بافی، گره چینی چوب، عروسک دوزی، ورشوسازی، آئینه کاری، منبت کاری، حصیر و کپوبافی رشته‌های صنایع دستی هستند که آموزش داده شدند.

قاسمی اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور حفظ سلامت هنرمندان صنایع دستی، این کلاس‌ها ابتدا به صورت مجازی و سپس به صورت حضوری و با رعایت فاصله اجتماعی برگزار شد.

کد خبر 4954681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha