محمدرسول شیخی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به اینکه هم اکنون ۷۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان بوده و این تعداد خانوار نیازمند رسیدگی و توجه ویژه هستند، استفاده از ظرفیت زکات به صورت منسجم میتواند به رفع برخی از نیازهای این قشر جامعه کمک کند.
وی با اشاره به اینکه بر بحث زکات در آموزههای دینی ما بسیار تأکید شده است، افزود: متأسفانه این فریضه الهی مورد غفلت قرار گرفته و در این زمینه دچار کم کاری شدهایم.
مدیرکل کمیته امداد کردستان ادامه داد: زکات دارای ارزش و جایگاه و جزو اولویتهای دینی است و برای احیای این فریضه نیازمند گفتمان سازی هستیم.
شیخی زاده یادآور شد: برای رسیدگی به نیازمندان در کنار ارائه خدمات این نهاد، به همدلی، همفکری و مشارکت همه مسئولان، سازمانها و مردم نیکوکار نیاز است.
وی به نقش مؤثر روحانیان و علمای دینی در بین مردم اشاره کرد و بیان کرد: باید از ظرفیت روحانیون، رسانه، خیران و افراد مؤثر در جامعه در زمینه گفتمان سازی بحث زکات کمک بگیریم تا بتوانیم بخشی از نیازهای مددجویان این نهاد را رفع کنیم.
مدیرکل کمیته امداد کردستان گفت: کمک به نیازمندان و فقرا که رسالت اصلی کمیته امداد است در اولویت همه کارها قرار دارد و نیاز به همکاری همه دستگاهها است.
شیخی زاده اظهار داشت: در بحث زکات نیاز است که نگاه جدیدتری به این مسئله داشته باشیم و متولیان امر و دستگاههای فرهنگی گفتمانهای عمومی در قالب نشستهای مختلف درباره جزئیات زکات مطرح و به مردم منتقل کنند.
وی افزود: برای احیا زکات باید در این زمینه به مردم آگاهی و اطلاعرسانی بیشتری داده شود و اهمیت، آثار و نقش زکات توسط روحانیون و علمای دینی بهصورت مستمر به مردم یادآوری و تذکر داده شود.
نظر شما