۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱

دادستان عمومی و انقلاب دماوند:

شهرداری دماوند برای ساخت بیش از ۳ طبقه طرح تفصیلی را اصلاح کند

شهرداری دماوند برای ساخت بیش از ۳ طبقه طرح تفصیلی را اصلاح کند

دماوند- دادستان عمومی و انقلاب دماوند با اشاره به اینکه برای ساخت و ساز در این شهر ۳ طبقه در نظر گرفته شده است، گفت: شهرداری دماوند برای ساخت و ساز بیش از ۳ طبقه طرح تفصیلی را اصلاح کند.

محمد تقی تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص چگونگی ساخت و ساز در دماوند اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرداری دماوند برای احداث ساختمان در این شهرستان ۳ طبقه را در نظر گرفته است اما باز هم مشاهده می‌شود که ساخت و ساز بیش از ۳ طبقه انجام می‌شود.

تقی زاده با اشاره به اینکه به شدت با ساخت و ساز غیر مجاز مخالف هستیم و با آن مقابله می‌کنیم گفت: مردم نباید به بی قانونی عادت کنند و شهرداری نیز اگر می‌خواهد میزان ساخت و ساز در ارتفاعات بیشتر مجاز باشد باید طرح تفصیلی را اصلاح کند.

دادستان عمومی و انقلاب دماوند افزود: با توجه به قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، هرگونه ساخت و ساز و مستحدثات غیرمجاز شامل دیوارکشی، بنا و ویلا در این اراضی ممنوع است.

وی بیان داشت: از مردمی که تمایل دارند در این شهرستان صاحب ویلا شوند، می‌خواهیم قبل از خرید و ساخت حتماً استعلامات لازم را در خصوص نوع کاربری اراضی کسب کنند تا سرمایه ملی و شخصی آنان در معرض خطر قرار نگیرد.


 

کد خبر 4968115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha