پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۳۹

امام جماعت مسجد لیسبون در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) در پرتغال:

جهان اسلام تحرک و بالندگی خود را مدیون امام خمینی(ره) است

امام جماعت مسجد لیسبون ، پایتخت پرتغال ، امام خمینی (ره) را زمینه ساز انسجام و همبستگی در بین پیروان دین اسلام و تحرک و بالندگی مسلمانان خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  در این مراسم  امام جماعت مسجد لیسبون ضمن تجلیل از شخصیت امام خمینی (ره) اظهار داشت : امام خمینی شخصیتی بود که به تمام مسلمانان جهان تعلق داشت و باعث انسجام و همبستگی در بین پیروان دین اسلام شد .

وی افزود : ایشان با ایستادگی و پایبندی بر اصول و ارزشهای اسلامی باعث اتحاد ، تحرک و بالندگی بین مسلمانان شد و جهان اسلام این تحرک را مدیون ایشان است .

طاهری ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال نیز طی سخنانی در مورد امام خمینی گفت : پیروزی انقلاب اسلامی ایران ریشه در سه علت اسلام ، وحدت مردم و رهبریت امام خمینی (ره) داشت که در این میان نقش رهبری امام خمینی (ره) کاملا برجسته بود .

وی شجاعت ، تقوی و تزکیه امام خمینی ( ره ) را از خصوصیات اصلی ایشان دانست که در پیروزی انقلاب موثر واقع شد .

سفیر ایران در وی افزود : پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، اسلام حیات تازه ای یافته است به طوری که اکنون در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی سراسر جهان ، پژوهش در مورد اسلام به گونه چشمگیری رشد کرده است .

در این مراسم اشعاری از مرحوم امام ( ره) به زبان فارسی و ترجمه آن به زبان پرتغالی خوانده شد .

کد خبر 497187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha