۲۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی خبر داد:

افزایش ایستگاه‌های ورزشی در روزهای شیوع کرونا با هدف کاهش تجمع

افزایش ایستگاه‌های ورزشی در روزهای شیوع کرونا با هدف کاهش تجمع

بجنورد- رئیس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی از افزایش ایستگاه‌های ورزشی خراسان شمالی در سال جاری با هدف کاهش تجمع همشهریان جهت پیشگیری از شیوع کرونا خبر داد.

مجید جودت در گفتگو با مهر با اشاره به فعالیت هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی در روزهای شیوع کرونا گفت: تمامی دستگاه‌ها ملزم به اخذ مجوز از ستاد مبارزه با کرونا هستند و این هیئت نیز از این قاعده پیروی کرد به طور مثال جهت برگزاری دوره تئوری مربی‌گری درجه سه مجوزهای لازم را از بهداشت اخذ کردیم، اما وقتی شرایط استان در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت برگزاری این دوره لغو شد.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی تصریح کرد: توجه به این نکته مهم نباید مغفول بماند که جامعه در دوران شیوع این ویروس و تعطیلی اجباری باشگاه‌های ورزشی دچار خمودگی و رخوت شده و یکی از راه‌های برون رفت از این فضا و ایجاد یک فضای شاد و مرفه با ورزش میسر است.

وی در ادامه افزود: با توجه به همین مسئله انجام ورزش‌های همگانی مثل ورزش صبحگاهی را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای بوستان‌های استان به طور جد پیگیر بودیم.

جودت با اشاره به افزایش ایستگاه‌های ورزشی خراسان شمالی در سال جاری به نسبت سال گذشته افزود: در مرکز استان با ایجاد یازده ایستگاه ورزشی در صدد کاهش تجمع و پراکندگی همشهریان عزیز بودیم.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی گفت: جامعه ورزش نیز با توجه به شرایط حاکم بر کشور به صورت جدی پای کار بود و در روزهای آغازین با تهیه ویدئوهای مختلف مردم را ترغیب به خانه ماندن می‌کردند.

وی در ادامه بیان کرد: برگزاری مسابقات به صورت مجازی و استقبال قابل توجه مردم حاکی از موفقیت این طرح بود.

مجید جودت فعالیت این هیئت را در همه شهرهای خراسان شمالی عنوان کرد و افزود: عدالت در اجرای فعالیت‌های ورزشی را سرلوحه فعالیت این هیئت قرار داده‌ایم.

جودت از فعالیت ۷۰۰ مربی در ۵۴ رشته ورزشی هیئت ورزش‌های همگانی در سطح خراسان شمالی خبر داد و گفت: حضور در دوره‌های مربی‌گری و آموزش آخرین متدهای ورزشی جهت رشد ورزش و افزایش فعالیت‌های بدنی افراد جامعه جز برنامه‌های مهم این هیئت است.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی خاطر نشان کرد: هم‌افزایی بخش خصوصی در امر ورزش‌های همگانی قابل تقدیر است زیرا فعالیت برخی رشته‌های ورزشی مانند «پینت‌بال» جز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی میسر نمی‌شود.

وی افزود: زیرساخت‌های ضعیف ورزشی در استان یکی از نقایص بزرگ توسعه ورزش‌های همگانی و عمومی در خراسان شمالی است.

جودت گفت: کرونا نباید منجر به کاهش فعالیت‌های ورزشی مردم شود و باید با سیاست‌های تشویقی مردم را جهت حضور در فضای ورزشی و بوستان‌های سطح شهر ترغیب کنیم و اختصاص حداقل یک سالن ورزشی جهت بهره‌مندی رایگان در سوق دادن مردم به ورزش بسیار مهم است.

کد مطلب 4975378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha